Görüş Bildir
Haberler
TV
‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ da Televizyona Uyarlananlar Kervanında

‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ da Televizyona Uyarlananlar Kervanında

Ulaş
09.10.2016 - 18:10 Son Güncelleme: 09.10.2016 - 18:19

Bizlere eşsiz keyifler sunan sinema filmlerinin, televizyon uyarlamalarını görmeye epey alıştık. Televizyon uyarlamaları kervanına katılmaya hazırlanan son film ise Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkemizde 'Sil Baştan' adıyla 2004 yılında vizyona giren filmin başrollerini Jim Carrey ve Kate Winslet paylaşmıştı. Yönetmenliğini Michel Gondry'nin üstlendiği, senaryosunu ise yine Michel Gondry, Charlie Kaufman ve Pierre Bismuth birlikte kaleme aldığı film, Akademi tarafından 'En İyi Özgün Senaryo Ödülü'ne layık görülmüştü.

Anonymous Content'in kurucusu Steve Golin, proje üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu

Anonymous Content'in kurucusu Steve Golin, proje üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu

The Revenant, Babel ve Eternal Sunshine of the Spotless Mind gibi ses getiren filmlerin yapımcılığını üstlenen Anonymous Content'in kurucusu Steve Golin, Universal Cable Productions ile filmin dizi versiyonu için çalıştıklarını açıkladı.

Senaryosundan 'Chuck'la tanınan Zev Borov'un sorumlu olacağı uyarlamanın oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yok.

Sevdiğiniz filmlerin tek tek televizyona uyarlanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
23
7
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

bu film çok güzeldi ve konusu tam film süresine uymuştu dizide şimdi haftalarca adamın hafıza silinme sahnesini mi izliycez sıkar bence

what ever

o nasıl anket ya olumsuz tepki vermek zorundamıyım? ben gayet memnunum filmlerin diziye uyarlanmasından beğendiğimi izlerim beğenmediğimi izlemem ne sanki on... Devamını Gör