Görüş Bildir
Haberler
‘Eskilerin Hepsini İzledim’ Diyen Sinemaseverleri Çok Mutlu Edecek 2020 Yılının En İyi Netflix Yapımı Filmleri

‘Eskilerin Hepsini İzledim’ Diyen Sinemaseverleri Çok Mutlu Edecek 2020 Yılının En İyi Netflix Yapımı Filmleri

Ayça
24.10.2020 - 10:45

Film puanları IMDb.com'dan ve film konuları ise Beyazperde.com'dan alınmıştır.

Kaynak: https://www.thrillist.com/entertainme...
İçeriğin Devamı Aşağıda

14. 'Dangerous Lies'

14. 'Dangerous Lies'

IMDb:5.2

Konusu: Dangerous Lies, bakımını üstlendiği zengin adamın ölümünün ardından tüm mirasını kendisine bıraktığını öğrenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın, zengin bir adamın bakıcılığını yapmaktadır. Adamın ölümü, kadın dahil geride bıraktıklarına büyük bir şok etkisi yapar. Adam, tüm mirasını zor durumda olan bakıcısına bırakmıştır. Büyük bir servetin yeni sahibi olan kadın, adamın mirasını neden kendisine bıraktığına anlam veremez. Çok geçmeden kadın, servet ile birlikte karanlık sırlara da sahip olur. Kendisini bir anda bir aldatmaca ve tehlike yumağının içinde bulan kadın, hayatta kalmak için her şeyi sorgulamaya başlar.

13. 'All Day and a Night'

13. 'All Day and a Night'

IMDb: 5.8

Konusu: Jahkor, asla babası gibi olmak istemeyen bir gençtir. Suça bulaşıp hapse düşen babası da asla oğlunu hapiste görmek istemez. Ancak Jahkor da kendisini parmaklıklar ardında bulur. Oakland’da rap yapma hayalleri kurarken, dünyadaki sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken yanlış yola sürüklenen Jahkor tıpkı babası gibi hapis cezasına çarptırılır. Hapishanedeyken babası ile kendi hayatı arasında bir bağ kuran Jahkor, bu süreçte kendisini suça iten insanları, koşulları düşünür ve kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

12. 'Lost Girls'

12. 'Lost Girls'

IMDb: 6.1

Konusu: Lost Girls, kayıp kızını bulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Mari Gilbert, kızı kaybolduğunda adeta deliye döner. Kızının bulunması için her şeyi yapmaya hazır olan kadın, bu süreçte polislerin olaya karşı tepkisiz kaldığını fark eder. Bunun üzerine kızını kendi aramaya başlayan Mari, araştırmalarını ilerlettikçe kızının davasının Long Island'daki çözülmemiş fahişe cinayetleri ile ilgili olduğu keşfeder.

11. 'Extraction'

11. 'Extraction'

IMDb: 6.7

Konusu: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

10. 'Uncorked'

10. 'Uncorked'

IMDb: 6.2

Konusu: Uncorked, babasının isteği üzerine aile restoranının başına geçmek zorunda kalan bir adamın, hayallerini gerçekleştirmek için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Şarap tutkunu olan Elijah, başarılı bir şarap garsonu olmak istemektedir. Ancak babası, oğlunun aile restoranının başına geçmesini ister. Bir yandan babasının arzusunu yerine getirmek isteyen Elijah, bir yandan da hayallerinin peşinden koşmayı arzular. Hayatında çok önemli bir yol ayrımında olan genç adam, hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. 'Lost Bullet'

9. 'Lost Bullet'

IMDb: 6.2

Konusu: Lost Bullet filminin konusu araba ustası olan Lino’nun güçlendirdiği Clio 2 modeli bir arabayla duvar yıkıp mücevher dükkanını soyacakken yakalanır. Organize suçlar birimi baş komiseri olan Charas Lino’ya bizim himayemiz altına gir, polis araçlarını güçlendir ve çeteyle takılan kardeşini kurtaralım teklifini sunar.

8. 'Horse Girl'

8. 'Horse Girl'

IMDb: 5.9

Konusu: Genç bir kadın olan Sarah'ın sade ve sıradan bir yaşamı vardır. El sanatlarına, atlara ve doğaüstü suç dizilerine meraklı olan Sarah, gördüğü tuhaf rüyalardan dolayı oldukça muzdariptir. O bunlardan kurtulmaya çalışsa da Sarah'ın gördüğü rüyalar gittikçe canlı bir hal almaya başlar. Rüyaların etkisinden çıkıp gerçek hayata tutunmaya çalışan Sarah, bir süre sonra yaşadıklarının geçmişle bağlantılı olduğunu keşfeder.

7. 'Tigertail'

7. 'Tigertail'

IMDb: 6.4

Konusu: Tigertail, bir ailenin 1950’lerin Tayvan’ından günümüz New York’una uzanan hikayesini konu ediyor. Herkes iyi bir yaşam sürmek ister. İnsanlar, büyüyüp gelişebilecekleri, kendi ailelerini kurabilecek huzurlu bir ortam arayışındadır. Ancak ilerlemek için geride bırakmamız gereken şeyler de vardır. Grover da iyi bir hayata sahip olmak isteyen genç bir adamdır. Tayvan’da kötü bir çocukluk geçirmesi, onun birçok riski göze alıp ülkesinden ayrılmasına neden olur. Arkadaşlarını, ailesini, sevdiklerini geride bırakmak zorunda kalan Grover, New York’a taşınır. Aradan geçen yılların ardından, kızı ile sağlam bir ilişki kurmaya çalışan Grover bu süreçte yıllar önce verdiği kararın hayatını nasıl etkilediğini sorgulamaya başlar.

6. 'Time to Hunt'

6. 'Time to Hunt'

IMDb: 6.2

Konusu: Jun-seok üç yıl boyunca hapishanede kalmasının ardından arkadaşları ile birlikte Güney Kore’ye gider. Cezasını tamamlayıp ülkesine geldiğinde ise birçok şeyin değiştiğini fark eder. Tüketim dünyası insanları gelecekleri için plan yapmamaya itmiştir. Jun-seok, hapishanede kaldığı dönem özgürlüğüne kavuştuğu zaman arkadaşları ile birlikte Hawaii’ye gidip, kendileri için yeni bir hayat kurmanın hayalini kurar. Artık hayallerine kavuşmanın zamanının geldiğini düşünen Jun-seok, arkadaşları ile son kez bir soygun düzenlemeye karar verir. Kaybedecek hiçbir şeyleri olmayan ekibin soygunları başarılı geçse de beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalırlar.

5. 'The Old Guard'

5. 'The Old Guard'

IMDb: 6.6

Konusu: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. 'The Half of It'

4. 'The Half of It'

IMDb: 6.9

Konusu: The Half Of It, arkadaşına sevdiği kızı etkilemesi için yardım etmeye çalışırken, kendisinin de aynı kişiden hoşlandığını fark eden genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Utangaç bir kız olan Ellie Chu, derslerinde oldukça başarılı olan bir lise öğrencisidir. Okulun futbol takımındaki öğrencilerinden olan Paul, okulun en havalı kızını etkilemenin yolunu arar. Bunun için de Ellie’den yardım ister. Paul’a yardım etmeyi kabul eden Ellie, bu süreçte kendsi ile ilgili farkında olmadığı gerçeklerle yüzleşir. Ellie, Paul’un etkilemeye çalıştığı kızdan hoşlandığını fark edince, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

3. 'I'm Thinking of Ending Things'

3. 'I'm Thinking of Ending Things'

IMDb: 6.7

Konusu: Ian Reid’in 2016 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “I’m Thinking of Ending Things” birlikte uzun bir yola çıkan Jake ve kız arkadaşına odaklanıyor. Jake’in gözden ırak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir yandan da ilişkilerini bitirmeyi düşünmektedir. Jake beklenmedik bir şekilde farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor durumda kalır ve ikili arasında somut bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve saf bir korku hissi oluşur.

2. 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'

2. 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'

IMDb: 6.5

Konusu: Komedi türündeki Eurovision, 1956 yılında düzenlenmeye başlayan dünyanın en uzun soluklu şarkı yarışması Eurovision’u konu ediyor. Filmde, dünyanın en büyük şarkı yarışmasına katılma şansı yakalayan kasabalı iki şarkıcıya odaklanılıyor. Ünlü komedyen Will Ferrell'ın başrolü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda daha önce de komedyen Farrel'ın birlikte çalıştığı David Dobkin oturuyor.

1. 'Da 5 Bloods'

1. 'Da 5 Bloods'

IMDb: 6.5

Konusu: Da 5 Bloods, Vinetman Savaşı'nda büyük kayıplar veren dört Afrika kökenli Amerikalı gazinin masumiyetlerini bulmak için vahşi hayata geri dönüşlerini konu ediyor. Otis, Eddie, Paul ve Melvin Afrika kökenli Amerikalı gazidir. Vinetman Savaşı'nda manga komutanlarını kaybeden dört gazi, hem onun cesedini ve hem de gömülü bir hazineyi bulmak amacıyla Vietnam’a geri döner. Paul’un oğlunun da aralarına katıldığı bu serüvende ekip bir yandan karşılarına çıkan insanlar ve doğayla mücadele ederken bir yandan da Vietnam Savaşı’nın neden olduğu yıkımla yüzleşir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın