Görüş Bildir
Haberler
'Eşim Beni Öldürmeye Geliyor' İhbarı Ardından Yakalandı: Planlanan Vahşetin Boyutunu Gözler Önüne Seren Fotoğraf

etiket 'Eşim Beni Öldürmeye Geliyor' İhbarı Ardından Yakalandı: Planlanan Vahşetin Boyutunu Gözler Önüne Seren Fotoğraf

Batuhan
02.09.2019 - 11:27

Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan bir kadın, polisi arayarak eşinin kendisini öldürmeye geldiğini söyledi. Kadının ihbarı üzerine, Karaman'da bir yolcu otobüsünde yakalanan adamın üzerinden tabanca, bıçak, plastik kelepçe, ip ve koli bandı çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ifadesinde, 'Memleketime gidiyordum. Gidince kurbanlık keçi alıp onu kesecektim. Koli bandı ve ipi de etleri çuvalla ve koliyle götüreceğim için paketleme yaparken kullanacaktım. Karımı öldürmek gibi bir planım yoktu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mut'ta oturan N.A., saat 01.00 sıralarında polisi arayıp, İzmir'de yaşayan eşi M.A.'nın, kendisini öldürmek için ilçeye geleceğini söyledi. İhbarın ardından yol üzerindeki Karaman polisine bilgi verildi.

Otobüste yakalandı

Otobüste yakalandı

Kent merkezi girişindeki uygulama noktasında önlem alan polis, saat 08.00 sıralarında sürücüsünü durdurduğu yolcu otobüsünde arama yaptı. Yolcular arasında bulunan M.A., gözaltına alındı.

Cinayet malzemeleri ele geçirildi

Cinayet malzemeleri ele geçirildi

M.A.'nın yapılan üst aramasında; 9 milimetre çapında tabanca, bu silaha ait 14 mermi, 28 santimetre uzunluğunda bıçak, 10 plastik kelepçe, 1'er metre olarak kesilmiş, uçları düğümlü 5 kendir ip ve koli bandı ele geçirildi.

"Kurbanlık keçi alıp onu kesecektim"

"Kurbanlık keçi alıp onu kesecektim"

Gözaltına alınan M.A., sorgulanmak üzere emniyete getirildi. M.A.'nın sorgusunda, 18 aydır ayrı yaşadığı, 4 ay önce boşandığı N.A.'yı öldürme gibi bir planının olmadığını söylediği öğrenildi. M.A.'nın ifadesinde, 'İzmir'de yaşadığım için Kurban Bayramı'nda memleketime gidememiştim ve kurban kesememiştim. Memleketime gidiyordum. Gidince kurbanlık keçi alıp onu kesecektim. Akrabalarımı ziyaret ettikten sonra da geri dönecektim. Koli bandı ve ipi de etleri çuvalla ve koliyle götüreceğim için paketleme yaparken kullanacaktım. Tabancayı ise daha önce bir arkadaşımdan emanet olarak aldığım için yanımda bulunuyordu' dediği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı

M.A. Sağlık kontrolleri için götürüldüğü hastane çıkışında muhabirlerin 'Eşinizi öldürmeye mi gidiyordunuz?' sorusuna ise 'Yalan haber' diyerek cevap verdi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece 'Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet' ve 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı.

Kaynak: DHA, İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
920
205
144
40
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Lan hayret nasıl engel oldular ? Valla şaşırdım ya.

Nida Taştekin

Salarlar ya çok şaşırma

Kalem Kelam

Serbest bırakın. Öldürüp namusunu temizleyince yakalarsınız. Takım elbise de alıp mahkemeye çıktı mı tamamdır hacı.

Can_Can

İşte bu kadar. Bak insana önem verdiğinde ve işin üstüne düştüğünde nasıl da önceden durdurulabiliyor bir cinayet. Her sorumluya örnek olsun bu görev bilinci.