Görüş Bildir
Haberler
'Erkan Bize Karşı Olumsuz Değil'

'Erkan Bize Karşı Olumsuz Değil'

ATKN
16.01.2015 - 17:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, yönetimde bir çatırdama, istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığını, birliktelik içinde yollarına devam ettiklerini söyledi

Aslan, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak geniş katılımlı bir toplantı yaptıklarını ve toplantının verimli geçtiğini belirtti.

İlk yarının değerlendirmesi, transfer çalışmaları ve kulübün ekonomik durumu gibi konuların ele alındığı toplantıda herkesin özgürce fikrini söylediğini, bütün konuların tartışılarak ortak kararlar alındığını ifade eden Aslan, 'Bahsedildiği gibi yönetimde bir çatırdama, istifa gibi bir durum söz konusu değildir. Ne başkanımızın 'isteyen gitsin' diye bir ifadesi ne de bir yönetim kurulu üyesinin de bu yönde mesajı olmuştur. Birliktelik içinde çalışmalara devam edileceği teyit edilmiştir. Trabzonspor ikinci yarıya çok daha güçlü girecektir' dedi.

'ERKAN'IN BİZE KARŞI OLUMSUZ BİR İFADESİ YOK'

Aslan, yurt dışından dönmesi beklenen Erkan Zengin'in transferinin kısa süre içinde netleşeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 'Biz Erkan'ın kulübüyle anlaştık. Erkan'ın da birebir görüşmelerimizde olumsuz bir ifadesi yok. 'Benim söylediklerimi yanlış yorumladılar' dedi. Zaten gelmek istemeyen bir futbolcu almamız söz konusu olamaz. Burada gerçek menajerinin dışında durumdan vazife çıkaran kişiler, yapılan spekülasyonlar var. Eskişehirspor Kulübü ve Trabzonspor Kulübü'nü zor durumda bırakıp başka bir kulübe menfaat temin etmeye çalışanların oyunu var. Bu transfer konusu olumlu veya olumsuz netleştikten sonra kimin hangi oyunlar peşinde olduğu, ne tür manipülasyonlar yapıldığı ve olayın aslı kamuoyuna bildirilecektir.'

'TRANSFERLERİ TAKAS YOLUYLA YAPACAĞIZ'

Erkan Zengin dışında 2-3 futbolcuyla da ilgilendiklerini söyleyen Aslan, 'Kulübü maddi sıkıntıya sokmadan takas yoluyla transferleri gerçekleştireceğiz. Devre arasında hocamızın belirlediği noktalara bu transferleri yaparak ikinci yarıya çok daha iddialı girmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

HaberTürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0