Görüş Bildir
Haberler
"En Az 10 Milyon Euro Kaybımız Var"

"En Az 10 Milyon Euro Kaybımız Var"

Batuhan
29.08.2014 - 12:02

"En Az 10 Milyon Euro Kaybımız Var"

Şampiyonlar Ligi'nin eşiğinden dönen Beşiktaş'ta büyük üzüntü var.

Golsüz biten ilk maçın rövanşında Arsenal'e Londra'da 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'nin eşiğinden dönen Beşiktaş'ta büyük üzüntü var.

Kulüp Başkanı Fikret Orman yaşadığı hayal kırıklığını 'İçim yanıyor' sözleriyle dile getirirken, ortaya koydukları performansın karşılığını alamadıklarını vurguladı.

Kulüp başkanı Fikret Orman, 'Motta'ya yapılan hareket net penaltıydı. Bence Mustafa Pektemek'in pozisyonunda da penaltı verilebilirdi. Bunlar bir kenara Demba Ba son dakikalarda yakaladığı fırsatı gole çevirebilseydi, şimdi Şampiyonlar Ligi'nde olacaktık. Rakip takımın teknik direktörü Arsene Wenger dahil herkes hakkımızın yendiğini kabul ediyor. En az 10 milyon Euro kaybımız var' şeklinde konuştu.

Demba Ba atsaydı...

İngiliz devi Arsenal'e ecel terleri döktüren Beşiktaş, sosyal medyada yabancıların da dilindeydi. Bir çok Arsenal taraftarı Beşiktaş'ın performansını korkuyla izlediğinin altını çizerken, bazı taraftarlar Demba Ba'nın turu ellerinden alabilecek pozisyonlar bulduğunu ifade etti.

Bir kısım taraftar ise Arsene Wenger'i forvet almadığı için eleştirdi. İngiliz medyasının manşetlerinde ise karşılaşmanın tek golünü atan Alexis Sanchez vardı. 45 milyon Euro karşılığında takım kadrosuna katılan Şilili yıldızın attığı golle Arsenal'i üst tura taşıyan isim olduğunu ifade eden gazeteler, İngiliz devinin 10 kişi kaldıktan sonra Slaven Bilic yönetimindeki Beşiktaş karşısında yaşadığı paniğin altını çizdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0