Görüş Bildir
Haberler
"Elinizde Zlatan Varken Niye Messi Veya Ronaldo'yu Alasınız ki?"

"Elinizde Zlatan Varken Niye Messi Veya Ronaldo'yu Alasınız ki?"

Fatih
05.05.2014 - 21:09

"Elinizde Zlatan Varken Niye Messi Veya Ronaldo'yu Alasınız ki?"

Zlatan Ibrahimovic, katıldığı bir televizyon programında yine kendisine has açıklamalarda bulundu...

Paris Saint-Germain 'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic , kulübünün başka bir süperstar transfere ihtiyacı olmadığını savundu.

Son dönemlerde Fransız devinin Lionel Messi veya Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak istediği sıkça konuşulsa da, Ibrahimovic bu söylentilere esprili bir dille karşılık verdi.

RMC 'de yayınlanan 'Luis Attaque' isimli bir şov programına katılan Ibrahimovic, 'Elinizde Zlatan varken Messi veya Ronaldo'yu niye alasınız ki?' dedi.

İsveçli yıldız, Chelsea ile oynanan ve sakatlığı nedeniyle görev alamadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında sahada olması durumunda turu geçip geçemeyecekleri yönündeki soruya ise esprili bir dille yanıt verdi: 'Yüksek egomla konuşacak olursam, evet geçerdik. Ama yine de iyi bir eşleşme oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk maçta çok iyiydik. Rövanşta işler tersine dönüp karmaşık bir hale gelse de, yarı finale çok yakındık.'

'RONALDO DA BENİM GİBİ...'

32 yaşındaki futbolcu şu ana kadar Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıramamış olmasını bir başarısızlık olarak görmediğini de dile getirirken, 'Futbolu bıraktığım zaman asla 'Kariyerimde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamadım. Bu nedenle başarısız oldum.' demem. Tam tersine, harika bir kariyerim oldu. Çok keyif aldım ve almaya da devam ediyorum. Favori oyuncum Ronaldo'ydu. 'El Fenomeno', Brezilyalı olan. O da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamadı. Tabii bu da beni rahatlatıyor.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/460/frans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın