Görüş Bildir
Haberler
'Egemen Bağış Bavul Dolusu Parayla İngiltere'de Yakalandı' İddiası

'Egemen Bağış Bavul Dolusu Parayla İngiltere'de Yakalandı' İddiası

Onedio Medya
03.04.2015 - 16:05 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 17:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Barış Yarkadaş Medya Mahallesi programında Egemen Bağış'ın İngiltere girişinde yasal limit üzerinde para ile yakalandığını açıkladı. Bağış Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 'Seçmenine söyleyecek söz bulamayan bir milletvekili aday adayı ismimi seçim kampanyasına alet edip hakkımda deli saçması bir iftira atmış. Bu iftirayla ilgili yargı nezdinde gereken girişimde bulunduğumu ve tüm yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyumuzla paylaşmak isterim' dedi.

Halk TV'de Ayşenur Aslan'ın sunduğu 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Gerçek Gündem Yayın Yönetmeni ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Barış Yarkadaş,  Egemen Bağış hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Yarkadaş, Bağış'ın İngiltere'da bavul dolusu parayla yakalandığını söyledi. 'Londra'daki Heathrow havaalanında polisin yaptığı kontrolde Bağış'a ait 1 yada 2 valizden yasal limitlerin çok üzerinde para çıktı. Bu olay üzerinde İngiliz polisi paraya el koydu ve Egemen Bağış hakkında araştırma başlattı' diyen  Yarkadaş, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

'Deli saçması bir iddia'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0