Görüş Bildir
Haberler
"Eee Biz Şu An Tam Olarak Bunları Yaşıyoruz" Diyeceğiniz Salgın Temalı Harika Film Önerileri

"Eee Biz Şu An Tam Olarak Bunları Yaşıyoruz" Diyeceğiniz Salgın Temalı Harika Film Önerileri

R.G.
09.12.2020 - 12:20

Yaklaşık olarak 1 senedir koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Pandemi sürecinde hepimiz evlere kapandığımız için bol bol film izleme ihtiyacı duyabiliyoruz. Bugün sizler için salgın konusunu içeren filmleri ayrıntılı bir şekilde derledik. Şimdiden herkese iyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Contagion, Salgın (2011)

1. Contagion, Salgın (2011)

Filmde, solunum yoluyla bulaşabilen, insanları 2-3 günde öldürebilen tehlikeli bir virüsün yayıldığını izliyoruz. Alanında uzman kişilerden oluşan sağlık ekibi, bu ani salgına çözüm bulmaya çalışırken insanların panik yapmamasını sağlamak için de canla başla çalışır. Filmi izlerken sağlık ekibinin her şeyin üstesinden gelip gelemeyeceğini sürekli olarak merak ediyorsunuz.

2. 12 Monkeys, 12 Maymun (1995)

2. 12 Monkeys, 12 Maymun (1995)

Dünyayı saran bir virüs nedeniyle milyarlarca insan bir anda can veriyor. Henüz ölmemiş olan insanlar ise salgının olası etkilerinden kendilerini koruyabilmek adına yer altında koloniler inşa ederek oralarda yaşamaya başlıyor. Bilim insanları, virüsün tamamen yok olup gitmesi için çeşitli çözüm yolları bulmaya çalışıyor.

3. Warm Bodies, Sıcak Kalpler (2013)

3. Warm Bodies, Sıcak Kalpler (2013)

İnsanlar 8 senedir süren bir zombi salgınına esir düşmüştür. Bu salgının nasıl ortaya çıktığı ve nasıl bu kadar yayılım gösterdiği asla bilinmemektedir. Zombilerin sayısı, yaşama tutunabilen insan sayısının çok üzerindedir. R, yemek almak için dışarı çıktığı esnada kendisinin canını almak isteyen Julie ile karşı karşıya gelir. Fakat Julie, R'ye aşık olur.

4. Carriers, Veba (2009)

4. Carriers, Veba (2009)

Filmde, veba hastalığından korunmak için Meksika'daki bir kumsala gitmek için elinden geleni yapan Danny adında birini izliyoruz. Danny, sevgilisi Bobby ve kardeşi Brian ile beraber ABD'nin güneybatısından hayalini kurdukları güvenli yaşama ulaşmanın hevesi içindedir. Bu üç kişinin amaçlarına ulaşıp ulaşamayacaklarını heyecanla izleyeceksiniz!

5. The Flu (2013)

5. The Flu (2013)

Filmde, H5N1 adlı bir virüsün herkesi 36 saatte öldürdüğünü görüyoruz. Bu ölümcül salgın, Seul'e 20 km kadar uzaklıkta yer alan bir şehirde bazı kişilerin konteynırlarda ölü insanlar bulması ile başlıyor. Film boyunca bir ölüm kalım savaşına şahit oluyorsunuz. Sevdiklerini kaybeden birçok insanın bir yandan kendi canı için endişe ettiğine tanıklık ediyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blindness, Körlük (2008)

6. Blindness, Körlük (2008)

Bu filmde körlük salgını teması işleniyor. Durmadan yayılan bu salgın, milyarlarca insanın hayatını bir anda değiştiriyor. Tek bir kişi bu salgından etkilenmiyor ve olaylar tam da burada başlıyor. Blindness, farklı senaryosuyla kesinlikle izlenmeye değer bir film olduğunu kanıtlıyor.

7. Outbreak, Tehdit (1995)

7. Outbreak, Tehdit (1995)

Filmde, ebola benzeri bir virüsün dünyaya yayılması konusu işleniyor. Bulaşıcı hastalık uzmanı olan Sam Daniels, bu virüsü araştırması için görevlendirilir. Amerika'nın tamamını yok edebilecek kadar güçlü olan bu virüsün nasıl yok edileceğini bulmaya çalışan Daniels'ın yaşadıklarını izliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
7
5
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayla Eflatun

salgın ı izledim güzel ve farklı,,, şimdi flu yu izliycem

mehmet ar

Hint filmi var adı salgın. Hint Salgın diye ararsanız çıkar muhtemelen. Denk geldiğim de ilk tepkim korona oldu. Tavsiye ederim