Görüş Bildir
Haberler
'Dut Pekmezi Yersek Bir Şey Olmaz' Diyen AKP Milletvekili, Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

'Dut Pekmezi Yersek Bir Şey Olmaz' Diyen AKP Milletvekili, Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Pandeminin başladığı dönemde TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı olarak görev yapan ve salgının 15 Mart'ta biteceğini belirterek 'Dut pekmezi yersek bir şey olmaz' diyen AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, 10 gün önce başlayan şikayetleri üzerine yaptırdığı koronavirüs testinin negatif çıkmasına rağmen Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yediyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede “10 gün önce başlayan şikayetlerim üzerine yaptırdığım Covid-19 test sonuçları negatif çıkmasına rağmen Meclis Hastanesi’nde yapılan tetkiklerimde BT (Bilgiayarlı tomografi) bulgusu nedeniyle yüksek ateş olduğu tespit edilmiş ve şikayetlerim neticesinde perşembe günü Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmış bulunmaktayım. Genel durumum gayet iyi. Arayan, soran, mesaj atan değerli dostlarıma çok teşekkür ederim' dedi.

Dut pekmezi tavsiye etmişti

Dut pekmezi tavsiye etmişti

Aynı zamanda doktor olan ve salgının başlangıcında TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Şenel Yediyıldız, virüse karşı Sağlık Bakanlığı'nın sıkı önlemler aldığını ve salgının 15 Mart'tan itibaren tamamen ortadan kalkacağını söylemişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dut pekmezi tavsiyesine de atıfta bulunan Yediyıldız, 'Dut pekmezi yersek hiçbir şey olmaz' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Şeker: "Herkesi bilimin rehberliğine uygun davranmaya davet ediyorum"

Yediyıldız'a geçmiş olsun dileğinde bulunurken CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker, 'Dut pekmezi yediği halde Covid-19 hastalığına yakalanan Sayın Yediyıldız’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum. Herkesi bilimin rehberliğine uygun davranmaya davet ediyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
16
11
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

İyiymiş zaten boşu boşuna devlet hastanesinde yer kaplıyor gönderin karantinaya evine pekmez yesin. Doğal olarak en çok da bu kafalar yakalanıyor, maalesef ... Devamını Gör

Muhammed Gungor

Dut ağacının yarrrrpağını deneyin birde olmadı kökünü deneyin

Cem dayan

Dut yaprağını sarma yapın lezzetli oluyor.

anck su namun

Pekmez, hurma iyi gelir neden yer işgal ediyorsunuz hastanede sayın vekilim