Görüş Bildir
Haberler
“Durex Connect” Uygulaması ile Telefonlar Birlikte Uyuyor Böylece Çiftler de…

“Durex Connect” Uygulaması ile Telefonlar Birlikte Uyuyor Böylece Çiftler de…

Onedio Content
23.03.2015 - 15:42 Son Güncelleme: 23.03.2015 - 15:46

Yapılan bir araştırmada çiftlerin %40’ının cinsel ilişki sırasında telefonlarına yanıt verdiğini gören Durex, çiftlerin akıllı telefonlarını kapatıp birbirine vakit ayırmasını sağlayacak bir uygulama geliştirdi. “Durex Connect” uygulaması iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yer alıyor

Durham Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen araştırmada katılımcıların %40’ının cinsel ilişki sırasında telefonlarına cevap verdiği sonucundan yola çıkan Durex, çiftlerin telefonlarını senkronize ederek aynı anda uyku moduna geçiren bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile telefonlar uyurken çiftler de birlikte rahatça vakit geçirebilecek.

Android platformlarında ücretsiz olarak sunulan ve çok yakında iOS platformlarında da çıkacak olan “Durex

Connect” uygulaması, önceden belirtilen veya kendiliğinden gelişen durumlarda telefonların ana ekranını gizliyor ve cihazları uyku moduna geçirerek dikkati dağıtabilecek etkilerin önüne geçiyor.

Çiftlerin cinsel hayatlarında devrim yaratacak bu teknolojik yeniliği, 40 milyon izlenme sayısına ulaşan bir video ile duyuran Durex, teknoloji bağımlısı çiftlerin, özledikleri yatak odası mucizelerine yalnızca bir “off” tuşu ile yeniden kavuşabileceklerini gösteriyor. 

“Bağlan” filminde gönüllü çiftlerin, teknolojiye olan bağlılıklarının ilişkilerinde yarattığı sorunları çözümledikleri duygusal ve düşünceli bir yolculuğa çıktıklarını belirten Durex Uluslararası Marka Değeri Müdürü Ukonwa Ojo, “Durexlabs kayıt sayfasına gösterilen yüksek ilgi ve gerçekleştirdiğimiz araştırmanın sonuçları, bir uygulama ile bu ihtiyaca yanıt vermemize yön verdi. 28 Mart’ta saat 20.30’da kutlanacak ‘Dünya Saati’nde dünyanın dört bir yanından çiftleri, cinsel hayatlarını iyileştirecek bu uygulamayı keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

“Durex ile Bağlan” uygulamasını bu linkten indirmek için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın