Görüş Bildir
Haberler
"Dünyanın En Büyük Kulübüne Geldim"

"Dünyanın En Büyük Kulübüne Geldim"

Fatih
17.07.2014 - 22:58

"Dünyanın En Büyük Kulübüne Geldim"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'daki teknik direktörlük görevine dün başlayan Louis van Gaal, Manchester ekibini 'dünyanın en büyük kulübü' olarak tanımladı ve elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda ile üçüncülüğü elde eden 62 yaşındaki Hollandalı teknik adam, Manchester United'daki görevine başlamasının ardından ilk basın toplantısını düzenledi.

Otoriter olduğu yönündeki eleştirilere karşı 'demokratım' yanıtını veren van Gaal, 'İnsanlara karşı empati kurarım. Güçlü bir kişiliğim var ama diğer özellikler çok daha önemli. Medya bu yönümü göstermek istiyor. Bu da tekrarlanınca herkes beni öyle zannediyor' diye konuştu.

Manchester United'ın 'dünyanın en büyük kulübü' olduğunu savunan Hollandalı teknik adam, 'Kolay olmayacaktır, ama elimden gelen çabayı göstereceğim. Kariyerime baktığınızda neler elde ettiğimi görürsünüz. Gelecek, bunu tekrarlayıp, tekrarlamayacağımı gösterecektir' ifadesini kullandı.

Louis van Gaal, 3-4 hafta boyunca takımın performansını gözleyeceğini ve transfere gerek olup, olmadığına ondan sonra karar vereceğini kaydetti. Van Gaal, bütün futbolcuların kaptanlık için aday olduğunu ve onları tanıması gerektiğini söyledi.

'Kırmızı Şeytanlar'ı 26 yıl çalıştırdıktan sonra emekli olan efsane teknik adam Alex Ferguson'un kendisini arayarak tebrik ettiğini anlatan van Gaal, 'Umarım yakın zamanda birlikte kahve ya da şarap içeriz' dedi.

Hollandalı teknik adam, 'İspanya'nın bir numarası Barcelona, Hollanda'nın bir numarası Ajax ve Almanya'nın bir numarası olan Bayern Münih'i çalıştırdım. Şimdi de İngiltere'nin bir numarası Manchester United'ı çalıştıracağım ve umarım beklentileri karşılarım' diye konuştu.

23 yıllık teknik adamlık döneminde başında bulunduğu tüm takımlarla lig şampiyonluğu yaşayan başarılı çalıştırıcının kariyerinde, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası ve Kıtalararası Kupa zaferleri de bulunuyor.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/ingilterePr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0