Görüş Bildir
Haberler
'Dünyaca Ünlü Doktor' Yalanına İnandı: Estetik Mağduru Genç Kadının Yaşadıklarını Anlattı

'Dünyaca Ünlü Doktor' Yalanına İnandı: Estetik Mağduru Genç Kadının Yaşadıklarını Anlattı

Ulaş
22.12.2020 - 12:51

Son zamanlarda basına sıkça yansıyan estetik operasyon mağdurlarına bir kişi daha eklendi. 'Dünyaca ünlü doktor' yalanına inanan 27 yaşındaki Gamze Nur, yüzüne yaptırdığı işlem sonrası kabusu yaşadı. Yüzünde ödemler oluşan genç kadın, “Bin 350 euro para ödedim. 2 haftadır akşamları uyuyamıyorum, inanılmaz kötüyüm ve yüzüm eski haline dönmeyecek” ifadelerini kullandı.

 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da yaşayan 27 yaşındaki sağlık çalışanı Gamze Nur, bakışlarının daha güzel olmasını istedi. Bu yüzden de 'ip askısı' yöntemini tercih ederek, Mecidiyeköy’de bir klinik merkezine gitti. Genç sağlık çalışanı yapılan işlemden 2 hafta sonra ise hayatının şokunu yaşadı. Genç sağlıkçının yüzünde geçmek bilmeyen bir hasar oluştu. Burnunun üstünde ve kaşının yanında ödemler meydana geldi.

'Rezidansta bana bu işlemi uyguladılar...'

'Rezidansta bana bu işlemi uyguladılar...'

Sosyal medya üzerinden bir kliğin paylaşımı üzerine kliğine gittiğini belirten genç sağlıkçı, “1 Aralık günü Mecidiyeköy’de bulunan bir kliniğin sosyal medyada paylaşımı üzerine, dünyaca ünlü doktor Toma 2 Aralıkta merkezimize gelecek randevularınızı almayı unutmayın diye bir paylaşımda bulundular. Bende kadının sosyal medyasına baktım doktor yazıyor sayfasında, daha sonra randevu alarak kendisinin doktor olup olmadığını sordum. Kendisinin ünlü bir doktor olduğunu ifade ettiler. 2 Aralık’ta kliniğe gittim ve işlemden önce yarı ücretini “Bin 1350” euro bir para ödedim. Badem göz estetiği, ip ile kaş kaldırma diye geçiyor aynı zamanda ip ile burun kaldırma daha sonra akşam oldu. Bekleyen sayısı 15 kişi olduğundan dolayı işlem yaptıramadım daha sonra işlem burada değil rezidansta gerçekleştirilecek dediler. Saatin geç olduğu söyleyerek bana konum attılar. Klinikten çıktık ve rezidansta bana bu işlemi uyguladılar” dedi.

'Doktor olmadığını öğrendim...'

İlginizi çekebilecek diğer haberler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
22
12
9
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

estetik mağduru haberleri sürekli çıkıyor ama hala gidiyorlar. daha 40lı 50lili yaşlara gelmeden nedir bu estetik merakınız ?

Anıl Şimşek

Sanane moruk

btrn80

Bu tür işlemleri yüzümüze yaptıracaksak iyi araştırmak gerekiyor. Mutlaka sosyal medyadan memnun kalanlar da vardır ama ben çorap dahi almam.

Murat

Vay amk seminer alan doktor oluyor boş yere okuyorsunuz boş yere duyun beni.

Assad Najjar

Hımmm, hemen gidip tıp fakültesinden kaydımı sildiriyorum.