Görüş Bildir
Haberler
"Dünya Kupası'nda Türk Hakem Olacak"

"Dünya Kupası'nda Türk Hakem Olacak"

Fatih
10.01.2014 - 19:04

'Dünya Kupası'nda Türk Hakem Olacak'

Türkiye'de Merkez Hakem Kurulu (MHK) danışmanlığı da yapan Jaap Uilenberg, Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda bir Tür hakeminin görev alacağını söyledi.

Geleneksel olarak düzenlenen TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'ne konuşmacı olarak katılan Jaap Uilenberg, UEFA ve FIFA'nın Türk hakemleriyle ilgili güzel düşüncelere sahip olduğunu kaydetti.

Uilenberg, 'Türkiye hakemleriyle gurur duymalı. Bu ligde maç yönetmek kolay değil. UEFA ve FIFA'da Türk hakemleriyle ilgili güzel konuşmalar oluyor. Önümüzdeki haftalarda gelecek olumlu haberler sonrasında Türkiye'den 40 yıl sonra bir hakem Dünya Kupası'nda düdük çalacak.' diye konuştu.

Bir diğer konuşmacı MHK Başkanı Zekeriya Alp ise göreve ilk geldiğinde zorlandığını ama şu anda işine çok bağlı olduğunu ifade etti. Başkan Alp, 'Geçen zaman içinde hakemlerimizi iyi tanıdıktan ve onların emeklerini gördükten sonra çok farklı duygulara kapıldım. Geçen süreç içerisinde gerçekten bu işi sevdim. Türk hakemliği adına geçirdiğim 2 yıl içinde önemli adımlar attık. Hakemlerimiz maalesef tek bir karar üzerinden çok acımasızca eleştiriliyor. Bu da bileri çok üzüyor.' şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Futbol/2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın