Görüş Bildir
Haberler
"Dünya Kupası Çenelerini Uzun Süre Kapalı Tutar"

"Dünya Kupası Çenelerini Uzun Süre Kapalı Tutar"

Fatih
05.09.2014 - 22:51

"Dünya Kupası Çenelerini Uzun Süre Kapalı Tutar"

Arsenalli yıldız, Arjantin mağlubiyeti sonrası sert konuştu.

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil , geçen hafta alınan Arjantin mağlubiyetine karşın Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kazandıkları başarının eleştirileri uzun süreliğine susturacağına inanıyor.

Joachim Löw'ün takımı, 2006, 2010 ve 2012 Avrupa Şampiyonaları'nda yarı finale ulaşırken, 2008'teki turnuvada ise finale yükselmeyi başarmıştı.

Güney Amerika'da ise ev sahibi Brezilya'yı tarihi bir hezimetle yarı finalde elemiş ve Maracana'daki finalde Arjantin'i uzatma devrelerinde mağlup ederek kupayı kucaklamışlardı.

Eleştirilere karşı sert çıkan Özil, Arsenal'in resmi sitesine verdiği demeçte, 'Turnuvadan önce medyada takım ve çoğu kişi hakkında olumlu veya olumsuz bir sürü yazı yazıldı. Henüz takım olamamışız veya olgunluğa ulaşamamışız... Bazılarımız yeteri kadar mücadele göstermiyormuş. Ancak orada ne kadar sağlam bir karaktere sahip olduğumuzu herkese gösterdik.' şeklinde konuştu.

Medyada yazılanların kendilerini etkilemediğini ekleyen Alman yıldız, 'Biz her zaman kendimize inandık. Geçmişte pek şanslı değildik veya maksimum potansiyelimize ulaşamamıştık. Kupaları hep son anda kaçırdık. Ancak Brezilya'da sonunda emelimize ulaştık. Oraya giderken, bunu başarabileceğimizi biliyorduk.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın