Görüş Bildir
Haberler
'Dün İş Yerimize Saldırdılar, Bugün Oğlumuzun Şehit Haberi Geldi'

'Dün İş Yerimize Saldırdılar, Bugün Oğlumuzun Şehit Haberi Geldi'

Deniz Gök
10.09.2015 - 20:09 Son Güncelleme: 11.09.2015 - 02:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'da sınır bölgesinde nöbet tutarken, Suriye'den açılan ateşle şehit düşen Er Gökhan Çakır'ın İzmir'deki evinden Kürtçe ağıtlar yükselirken, şehidin amcası Kutbettin Çakır 'Dün iş yerlerimize Kürt olduğumuz gerekçesiyle saldırmaya çalıştılar. Bugün ise oğlumuzun şehit olduğunun haberi geldi, ocağımız yıkıldı. Benim bir yeğenim de Dağlıca'da asker. Soy ismimi taşıyan şu anda 7 tane daha askerim var' dedi.

Bugün Hatay sınırında devriye görevi sırasında Suriye'den açılan ateşle yaralanan piyade er Gökhan Çakır, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu

İzmir’in Aliağa ilçesinde yaşayan ailesine Er Gökhan Çakır’ın şehit olduğu haberi verildi.

Muş kütüğüne kayıtlı olduğu öğrenilen şehidin Türk bayrağı asılan evinden Kürtçe ağıtlar yükseldi. Şehidin amcası Kutbettin Çakır, Kürt kökenli olduklarını söyleyerek, yeğeninin bir hafta önce asker kıyafetleriyle çekildiği fotoğrafı gönderdiğini ve “Ben vatanın namusunu koruyorum” dediğini söyledi.

Teröre tepki eylemleri sırasında iş yerlerine saldırı girişiminde bulunulduğunu ifade eden Çakır, “Bugün ise oğlumuzun şehit olduğunun haberi geldi, ocağımız yıkıldı. Biz Kürdüz ama hain değiliz. Benim bir yeğenim de Dağlıca'da asker. Benim soy ismimi taşıyan şu anda 7 tane daha askerim var” diye konuştu.

Hatay’da şehit olan Gökhan Çakır’ın terhisine 1 ay kaldığı öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda