Görüş Bildir
Haberler
"Dün Gece Üzüldük ve Kırıldık"

"Dün Gece Üzüldük ve Kırıldık"

Batuhan
12.05.2014 - 18:21

"Dün Gece Üzüldük ve Kırıldık"

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, şampiyonluk gecesinde yaşananları anlattı.

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçenin şampiyonluk gecesini, bu gecede yaşananları FBTV’de Fatih Demirkol’a değerlendirdi.

Emre, şampiyonluk ile ilgili olarak duygularını şöyle dile getirdi: “Daha önce de Fenerbahçe’de yaşamış bir futbolcu olarak şunu söyleyebilirim ki futbolcu olarak sezonu şampiyon tamamlamak önemlidir ancak Fenerbahçe’de şampiyonluklar bir başka oluyor. Bunu burada yaşayan tüm futbolcular biliyor. Tesisten başlayan atmosfer ve güzel organizasyon ve meşhur caddedeki ambiyans. Oraya gelip bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü herkese gösterdik. Herkesin güzel bir gece geçirdiğini umut ediyorum.”

Emre Belözoğlu, Başkan Aziz Yıldırım’ın kutlamalarda konuşma yaptığı sırada tribünlerdeki bir grubun provakatif tezahüratları sonrası yaşanan gerginliği değerlendirirken şunları söyledi: “Stattaki organizasyon çok güzeldi orada bizim sahaya çıkışımızdaki organizasyon taraftarlarımızın bize ve başkanımıza yaptıkları sevgi gösterileri çok güzeldi. Başkanımızın konuşma yaptığı esnada yaşanan hadise için şunu söyleyebilirim, biz futbolcu grubu olarak yaşanan bu olaydan son derece kırgınız herkesin tabii ki bir görüşü olabilir ama bütün takım arkadaşlarımla da kutlama bittikten sonra da bu kırgınlık ve üzüntü vardı bunu herkesin bilmesini isterim . Biz çok büyük bir aileyiz. Bence her şeyin bir zamanı var. Bu tepkinin yeri değildi. Bizim üzüldüğümüzü ve kırıldığımızı açıkça bilmelerini isterim.”

Gecede yaşanan tatsızlığın takım olarak kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Emre Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben kişiler üzerine yoğunlaşmak istemiyorum. Böyle büyük bir camiada hizmet etmiş bir dakika bile formasını giymiş bile olsa çok değerlidir. Alex çok değerli ve büyük bir oyuncuydu. Benim de kaptanlığımı yaptı. Ben de onun ikinci kaptanıydım. Bir gün biz de yerimizi başkalarına bırakacağız. Burada kim olursa olsun kimse Fenerbahçe’den üstün değildir. Bizler ismimizde Fenerbahçe olduğu için insanlar bizlere teveccüh gösteriyorlar. Ben doğru zaman olmadığını düşünüyorum. Alex’in üzerinden bir yıpratma olduğunu söylemek isterim. Biz çok kırıldık. Orada bizim emeğimiz var. 2-3 senedir yaşadığımız süreçler var. İşin aslında kimlerin çok büyük sıkıntılar yaşadığını bu kulübün içindeki herkes biliyor. Bizim bu kulübe ait olduğumuzu ve kendimizi bu kulübe ait hissettiğimizi herkesin bilmesini isterim.”

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1966
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0