Görüş Bildir
Haberler
'Drogba Bir Yere Gidemez'

'Drogba Bir Yere Gidemez'

Batuhan
08.01.2014 - 10:22

'Drogba Bir Yere Gidemez'

Başkan Ünal Aysal, 'Drogba'nın mutsuz olduğu için takımdan ayrılacağı' iddialarını net bir dille yalanladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, yapılacak transferler kadar Didier Drogba’nın durumunu da merakla bekliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ile yeni kontrat yapıldığı müjdesini duymak için sabırsızlanıyorlar. Ancak dün sabah ortaya atılan bir iddia , camiada şok etkisi yarattı. İddiaya göre Fildişi Sahilli golcü, yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Başka bir takıma gitmek için menaceri Thierni Seydi’ye talimat verdi! Chelsea ve New York Red Bulls ekipleri de tecrübeli yıldızı kadroya katmak için harekete geçti. İşte bu söylentiler hızla yayıldı.

'GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU'

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaraylılar’ı rahatlatan haber Ünal Aysal’dan geldi. Fanatik'in haberine göre; Peş peşe patlatılan transfer bombalarıyla şov yapan Aysal, Drogba konusunda net konuştu: Ne ayrılması, Drogba hiçbir yere gidemez. Burada çok mutlu, biz de onun performansından memnunuz. Kesinlikle ayrılık yok. En kısa sürede kendisiyle yeni bir sözleşme imzalayacağız.

OLMAZSA OLMAZI 2 YILLIK KONTRAT

Fildişili yıldızın sözleşme uzatma konusunda başlıca talebi, süresinin en az 2 yıl olması. Drogba, çok sevdiği Chelsea’den bir senelik kontrat teklif edildiği için ayrılmıştı. Galatasaray Yönetimi ise 2 yıl konusunda temkinli. Ancak takıma yaptığı katkı, Roberto Mancini’nin kalmasını istemesi ve taraftarların kendisine olan sevgisi nedeniyle sarı-kırmızılıların Drogba’nın bu talebini kabul etmesi bekleniyor. Buna rağmen dünyaca ünlü golcünün, yıllık 4 milyon euroluk ücretinde indirime gitmesi istenecek.

'BU ADAM ERGEN Mİ?'

Drogba hakkındaki iddialara bir yalanlama da menajer Ceylan Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, “Drogba 35 yaşında, dünyaca ünlü bir yıldız. Bu adam ergen mi böyle dedikodular çıkarsın? Eğer mutsuz olsa, ayrılmak istese çıkar bunu açıkça söyler. Kimseden çekinmez” ifadelerini kullandı.

Ceylan Çalışkan, “Drogba’nın sözleşmesinde son 6 aylık sürece girildi. Biz zaten bu dönemde böyle iddiaların ortaya atılmasını bekliyorduk. Bu nedenle çıkan iddialar şaşırtıcı olmadı” dedi.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/drogba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın