Görüş Bildir
Haberler
@DrBereday'dan Açıklama: 'Tahmin Etmek İçin Müneccim Olmaya Gerek Yoktu'

@DrBereday'dan Açıklama: 'Tahmin Etmek İçin Müneccim Olmaya Gerek Yoktu'

Batuhan
20.10.2015 - 14:35 Son Güncelleme: 20.10.2015 - 16:34

Ankara'daki bombalı saldırı öncesinde Twitter'dan 'Bomba Ankara'da patlayacak!..' mesajı yazdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan '@DrBereday' hesabının kullanıcısı Doktor Erhan Özel yazılı bir açıklamayla kendisiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Radikal'deki habere göreErhan Özel, AKP’nin “PKK’lı' iddiasına, “hakkımda ‘sosyal medya başdanışmanı, örgüt üyeliği’ gibi iftiralar aracılığıyla bazı odaklar tarafından kirli bir algı yönlendirmesi faaliyetine girişilmiştir” derken, MİT elemanı olduğuna ilişkin iddialar için ise “Kürtler adına faaliyet gösterdiği iddia edilen bazı basın-yayın kuruluşlarında medya elemanı ve gazeteci olarak geçinenlerin de olası bilgi eksikliği, doğru ve güvenilir haber kaynağı zafiyeti veya bilemediğim ‘başka’ nedenlerle bu iddiaların merkezinde bulunmasını, bu yargısız infaz korosunun şefliğini hevesle üstlenmesini ise ayrı bir trajedi olarak kamuoyunun dikkatine sunuyorum” dedi.

Erhan Özel o mesajı neden yazdığıyla ilgili ise, “Suruç ve Diyarbakır’daki bombalı terör saldırılarının ardından erken seçim gününe dek yapılacak miting ve toplantılarda benzer terör saldırılarının yaşanabileceği olasılığını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yoktur” dedi.

“@DrBereday” adlı hesabın kullanıcısı doktor Erhan Özel’in açıklaması şöyle:

“Açıklamalarıma öncelikle Ankara’da vuku bulan bombalı terör saldırısında yaşamını kaybedenlerin, yaralıların ve onların yakınlarının acısını yürekten hissettiğimi belirterek başlamak istiyorum.

Bu insanlık dışı saldırının faillerinin ve arkasındaki karanlık odakların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilip, hukuk çerçevesinde hak ettikleri cezayı almaları için gereğinin yapılmasını talep ve temenni ediyorum.

Bombalı terör saldırısını medyadan öğrendiğim an yaşamını kaybeden, yaralanan her bir canın acısını kendi öz acım olarak hissettiğimi tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum.

Ankara’daki bombalı terör saldırısı öncesi Suruç ve Diyarbakır’da gerçekleşen bombalı terör saldırıları ve seçimler sonrası tekrar alevlenen Devlet-PKK çatışması, Diyarbakır, Silvan, Lice, Nusaybin, Cizre’de ardı sıra yaşanan gelişmeler, mayınlı, bombalı patlamalar tüm kamuoyunun malumudur.

Suruç ve Diyarbakır’daki bombalı terör saldırılarının ardından erken seçim gününe dek yapılacak miting ve toplantılarda benzer terör saldırılarının yaşanabileceği olasılığını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yoktur.

Açıklamanın tamamı için tıklayınız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
15
4
2
1
0
0