Görüş Bildir
Haberler
"Dörtlü Final'de Şanslar Eşit"

"Dörtlü Final'de Şanslar Eşit"

Batuhan
06.05.2015 - 13:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyucusu Oğuz Savaş, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final etabında şampiyonluk şanslarının, diğer takımlarla aynı olduğunu söyledi.

Oğuz Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İspanya'nın başkenti Madrid'te, Real Madrid, Barcelona ve CSKA Moskova takımlarıyla birlikte Dörtlü Final oynayacaklarını hatırlatarak, 'Diğer takımlar kadar şampiyonluk şansımız var' dedi.

Organizasyonda özellikle son 3 sezonda sürpriz ekiplerin şampiyonluğa ulaştığını dile getiren sarı-lacivertli oyuncu, şöyle konuştu:

'Favorilerin kaybettiği sezonlar yaşandı. Herkes Real Madrid veya CSKA Moskova'yı favori gösterirken, Olympiakos ve Maccabi Electra takımları şampiyonluğu elde etti. Bütçesi en yüksek takım şampiyon olamadı. Dörtlü Final'de şanslar eşit. Seri maçlar da yok. O gün hazırsan, istediğini yapabiliyorsan kazanıyorsun. Ne kadar iyi takım olursan ol, o gün oynayamazsan, yapabileceğin hiçbir şey yok.'

'En tecrübesiz biziz'

Dörtlü Final'deki diğer takımların gücüne dikkat çeken Oğuz, 'Çok güçlü ve bu seviyelerde oynamaya alışık takımlar. Belki de dışarıdan bakıldığında takım olarak en tecrübesiz biziz. Ama bu hiçbir şeyi değiştirmez' diye konuştu.

Dörtlü Final'de elde edilecek bir galibiyetin kendilerini finale taşıyacağını, ikinci bir galibiyetin ise şampiyonluğu getireceğini anlatan sarı-lacivertli oyuncu, 'Biz çok iyi bir takımız ve bunu sezon içinde gösterdik. Real Madrid'le ilk maçta karşılaşacağız ve rakibimizin evinde oynayacağız. Bunun avantajını mutlaka kullanmak isteyeceklerdir. Biz bu sene deplasman maçlarındaki performansımızla, rakip sahalarda neler yapabileceğimizi gösterdik. İnşallah aynısını Madrid'te tekrarlarız' ifadelerini kullandı.

'Dörtlü Final'de olmak gurur verici'

Oğuz Savaş, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final etabında mücadele edecek olmanın hissettirdiği duyguları dile getirerek, 'Çok güzel bir duygu. Benim THY Avrupa Ligi'nde 11. sezonum ve ilk kez Dörtlü Final göreceğim. Dörtlü Final'de Türkiye'yi temsil etmek, bir Türk takımı olarak orada bulunmak gerçekten çok gurur verici' şeklinde konuştu.

Bu kulvarda Dörtlü Final oynamanın kendisi için en büyük hedeflerden biri olduğunu belirten Oğuz, 'Daha önce bana hedeflerim sorulduğunda, ' Fenerbahçe Ülker ileDörtlü Final oynamak' diye söylüyordum. Şu an için bu gerçekleşti ve çok mutluyum. Daha önce bir kez Ülker, bir kez de Fenerbahçe Ülker olarak son 8'de elenmiştik. Bu kez hedefimize ulaşmayı başardık' yorumunda bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0