Görüş Bildir
Haberler
'Dönemin Başbakanı' Belgelendi

'Dönemin Başbakanı' Belgelendi

adem kara
05.06.2014 - 09:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın sık sık 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını ‘ paralel yapının darbe girişimi ‘ olarak niteleyip, hakkında ‘ dönemin başbakanı ‘ diye fezleke hazırlandığını iddiası bu kez belgeyle ortaya kondu.

Hürriyet’teki köşesinde söz konusu operasyonlar kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldığını yazan Ahmet Hakan, avukatlar aracılığıyla edindiği soruşturma dosyasının beşinci sayfasında Erdoğan’dan ‘ dönemin başbakanı ‘ olarak söz edildiğini belirtti.

Hakan, şu ifadeleri kullandı: “ İddiaya göre: 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarını gerçekleştiren savcı ve polisler, dosyanın ‘sakıncalı’ buldukları kısımlarını imha etmişler, verileri silmişler. Ancak mali şube ve siber suçlar bölümü imha edilen ve silinen bu verilerin geri dönüşümünü sağlamış. Ve ‘dosya’ bir bütün olarak ortaya çıkmış. ‘Dönemin başbakanı’ ifadesi, işte bu ‘geri dönüşümü sağlanan’ dosyada bulunuyor.

Erdoğan’da partisinin bu haftaki grup toplantısında benzer bir iddiayı dile getirmiş ve “ Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı olan fezleke emniyet bilgisayarından yok edilmek istendi. Ancak bu bilgisayarlar bulundu, silinmiş dosyalar kurtarıldı ” demişti.

Cemaate yakın kaynaklar belgenin varlığını reddediyordu.

AKP Hükümetine yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de köşesinde, fezlekenin birkaç yerinde, ‘Dönemin Başbakanı‘ ve ‘Devrik Başbakangibi ifadelerin geçtiğini yazdı.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/vitrin/donemi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0