Görüş Bildir
Haberler
'Diyarbakır'da Yaşanan Tatsız Olaylardan Dolayı Üzgünüz'

'Diyarbakır'da Yaşanan Tatsız Olaylardan Dolayı Üzgünüz'

Caner
24.12.2014 - 14:17
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı İhsan Avcı, Galatasaray maçı öncesi yaşanan tatsız olayları onaylamadıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı İhsan Avcı, Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse yönelik taşlı saldırıyı kınadı.

Avcı, yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesi Galatasaray oyuncularını taşıyan otobüse Atatürk Stadı'na girişi sırasında taşlı saldırı yapıldığını anımsattı.

Bu saldırı nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını kaydeden Avcı, şöyle konuştu:

'Büyük bir dostlukla misafir ettiğimiz Galatasaray kafilesinin maça gelişinde bir grup dar spor fanatiğinin uyguladığı şiddeti kulüp ve kent olarak kınıyoruz. Bunun barış ve kardeşlik zeminini ortadan kaldıran bir yaklaşım olduğunu belirtiyoruz. Galatasaray yönetimi ve sporcuları başta olmak üzere herkese çirkin saldırıdan kaynaklı üzüntülerimizi iletiyoruz.'

'Diyarbakır'ın gerçek görüntüsü bu değil'

Diyarbakır'ın, Galatasaray sevdası ve misafirperverliğiyle bilinen bir kent olduğunu dile getiren Avcı, 'Diyarbakır'ın gerçek görüntüsü bu değil. Küfür eden ve şiddet uygulayan hiçbir taraftarı maçımıza istemiyoruz. Bundan sonraki maçlarda gerekli tedbirleri büyük hassasiyetle alacağımızı spor kamuoyuna bildiriyoruz' şeklinde konuştu.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0