Görüş Bildir
Haberler
'Dirliğimiz Topun Ağzındadır'

'Dirliğimiz Topun Ağzındadır'

Ulaş
18.10.2014 - 13:36
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Tehditle ayakta duran, zulümle varlığını sürdüren, millet ve vatan düşmanlarıyla uygun adım yürüyen AKP'nin sonu görünmüştür' dedi.

Bahçeli, Antalya Side'de düzenlenen 'Belediye Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin milli ve manevi hassasiyetleriyle oynandığı, çatışma ve çekişmelerin uç noktalara taşındığı bir dönemde toplandıklarını söyledi.

Türkiye'nin önünü görmekte zorlandığını belirten Bahçeli, 'Milletimiz rahat ve huzur dolu günlere hasrettir. Türkiyemizin varlığına kasdetmeyi amaçlayan çevreler, son günlerde gerilim ve tahrik kampanyasını iyice etkinleştirmiştir. Dış gelişmelerin seyrine paralel şekilde tezahür eden iç huzursuzluk hali, ülkemizi adım adım darboğaza sürüklemiştir' diye konuştu.

'Bekamız namlunun ucundadır'

Bahçeli, Türkiye'nin çok tehlikeli doz ve düzeyde kargaşa yaşadığını dile getirdi.

Böylesi bir olumsuzluğun önüne geçmesi gereken hükümetin ise atıl, aciz, dağınık ve teröre teslim olduğunu savunan Bahçeli, şöyle devam etti:

'Ağırlaşan iç ve dış tehditler Türkiye'nin milli birliğini ve toprak bütünlüğünü riske sokmaktadır. Bekamız namlunun ucundadır. Dirliğimiz topun ağzındadır. Milli birlik ve kardeşliğimiz saldırı altındadır. Sınırlarımız bıçak sırtındadır. Geleceğimiz ve güvenliğimiz belirsizliğin kollarındadır. Türkiye küresel bir kumpasın göbeğindedir. Zalimlere taşeronluk yapanlar taç ve taht sahibidir. Üzülerek söyleyebilirim ki, yakın tarihimizin en kötü, en işbirlikçi, en bozguncu siyasi zihniyeti iktidar mevkiindedir. AKP Hükümeti bölücülüğe özgüven aşılamış, cesaret kazandırmıştır. Bu itibarla etnik ve mezhep fay hatları aktif hale gelmiştir. Hükümet, felaketimizi projelendiren, kaybımızı planlayan

mihraklara umut ve şevk aşılamıştır.'

Bahçeli, gün be gün Türkiye'nin elinin zayıfladığını ve gücünün eridiğini öne sürdü.

'Milli bünyemiz her türlü olumsuzluğa, her türlü açık veya örtülü operasyona karşı korumasız hale getirilmiştir' diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

'Kısaca diyebiliriz ki, ülkemizin hiçbir alanında sanıldığı, iddia ve propaganda edildiği gibi iyi ve güzel şeyler olmamaktadır. Olan bir şey varsa, o da kötülüktür. Artan bir şey varsa, o da karamsarlıktır. Yürek yaralayıcı, iç karartıcı böyle bir ülke tablosu karşısında Türkiye sevdalıları suskun kalmayacak, tepkisiz durmayacak, yılgınlık göstermeyecektir. Zaaf göstermemiz halinde pusuda bekleyenlere gün doğacaktır. Bundan emin olunuz. İlgisiz ve duyarsız kalmamız halinde Türkiye'nin mahvoluşu kaçınılmaz olacaktır.'

'Rüşvet ve yolsuzluk kervanı yakında adaletin huzuruna çıkacaktır'

Partili belediye başkanlarından, tetikte olmalarını, sabırlı, uyanık ve dikkatli hareket etmelerini isteyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Milliyetçi Hareket Partisi yetişmiş kadrosu, zengin birikimi ve yarım asra yaklaşan siyasi tecrübesiyle Türkiye'nin yönetimine taliptir. Her meseleye yönelik teklif ve tedbirimiz hazırdır. Biz kendimize güveniyor, başaracağımıza ve milletimizin engin ferasetine inanıyoruz. Türkiye'nin seçeneksiz olmadığını, AKP'ye mahkum kalmayacağını biliyoruz. Tehditle ayakta duran, zulümle varlığını sürdüren, millet ve vatan düşmanlarıyla uygun adım yürüyen AKP'nin sonu görünmüştür. 12 yıllık rüşvet ve yolsuzluk kervanı yakında adaletin huzuruna çıkacaktır. 12 yıllık rüşvet ve yolsuzluk kervanı, yakında adaletin huzuruna çıkacaktır. 12 yıllık vurgun, talan ve yalan dönemi, yakında millet vicdanı tarafından kenara ve hesaba çekilecektir. İhanet serüveni, zillet ve acziyet servisi sona erecektir.'

  • CNN Türk
Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0