Görüş Bildir

İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'diktatör' kelimesini kullanmasını eleştirme şekli üzerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yüklenen Devlet Bahçeli Bahçeli, 'İtalya’nın acemi ve çaylak Başbakanı Sayın Cumhurbaşkanı’na 'diktatör' iftirası atmıştır. Diktatör suçlaması, posta koymak değil, küstah ve kindar bir bühtandır. Diktatör arayan kendi geçmişine bakmalıdır' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'diktatör' nitelemesi yapan İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi eleştirirken "Erdoğan'a posta koymasına müsaade etmeyiz" diyen Akşener'e yüklenen Bahçeli, 2014 yılındaki bir konuşmasında "Erdoğan tek başına diktatör olma gayreti içerisinde" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'diktatör' nitelemesi yapan İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi eleştirirken  "Erdoğan'a posta koymasına müsaade etmeyiz" diyen Akşener'e yüklenen Bahçeli, 2014 yılındaki bir konuşmasında "Erdoğan tek başına diktatör olma gayreti içerisinde" demişti.

2014 yılında Denizli'de konuşan Bahçeli o dönemde emniyet ve yargıdaki atamaları eleştirmiş ve halka 'Bunun hesabını sandıkta verin' demişti. Bahçeli, Erdoğan'a 'Yasama sende, yürütmeyi oradan çıkartıyorsun şimdi de yargıya musallat oldun' ifadeleriyle tepki göstermişti. 

Kaynak: T24

İşte o 2014 ve 2021 karşılaştırması:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
22
19
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

dönek işte

Pasif Kullanıcı

sağcı kesim böyledir. türkeşte erbakan için oy istemişti. yarın iyi partiyi de yanlarına alabilir akp

Giordano Bruno

Daldaki yaprağa düşman, Götteki şorta düşman, Sana düşman, bana düşman, yavrum bunlar insana düşman, Bunlar orospu çocuğu gülüm.