Görüş Bildir
Haberler
'Diktatör Diyenlere Sesleniyorum, Buyurun Devirin O Diktatörü'

'Diktatör Diyenlere Sesleniyorum, Buyurun Devirin O Diktatörü'

yelda kahveci
08.03.2014 - 15:54

'Bu Ülkeyi Artık Fitneciler Yönetmiyor'

Başbakan Erdoğan, 'Bu ülkeyi, artık manşetler, holding patronları, Pensilvanya'da çiftliğinde oturup buraları karıştıran fitneciler de yönetmiyor' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 'Kadın ve Demokrasi Buluşması'nda konuştu.

Hiç kimsenin bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmasına müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

'Kardeşlerim ne kasetler, ne montajlar, ne iftiralar hiç birisi bu ülkenin birliğini, dirliğini bozamaz, buna asla göz yummayız. Dikkatinizi çekiyorum, son 2 yıl içinde Türkiye'de 509 bin 516 kişinin telefonları dinlenmiş. Düşünebiliyor musunuz? Bunların ne kadarının hukuki dinlendiği, ne kadarının keyfi dinlendiği bilinmiyor. İşte bu paraleller, bu hainler kayıtları sildikleri için izleri yok. İzleri yok ettikleri için de skandalın boyutları şimdilik tam bilinmiyor. Düşünebiliyor musunuz? Belki de sizlerin de telefonları dinlendi. Eşinizle çocuklarınızla annenizle babanızla kardeşlerinizle dostlarınızla yaptığınız görüşmeleriniz de dinlenmiş o olabilir. Fakat peşindeyiz, kovalıyoruz, milletvekillerini, bakanlarını dinleyenler, genel başkanları dinleyenler, partilerin genel merkezlerini dinleyenlerin yapmayacağı hiçbir şey yok.

Artık bu kayıtları dinleyenlerin dönemi 30 Mart akşamı farklı bir şekilde inşallah sona erecek. 77 milyona sesleniyorum. Bu dinlemelere karşı öyle bir tavır koyun ki, kaset siyaseti yapan siyasetçiler 30 Mart'ta rezil olsunlar. Gelişmiş demokrasilerde bunlara müsaade edilmez. İngiltere'de bazı gazeteciler dinleme yaptılar. Bunu yayınladılar. Hukuk karşısında hepsi hesabını verdiler. Amerika'da ulusal güvenliği tehdit edecek yayınlar yapanlar, mesajlar atanlar, devlet sırlarını açıklayanlar bunun hesabını ağır verdiler. Çünkü bu casusluktur ve bu casusluğun hesabı çok ağırdır. Hiç merak etmeyin Türkiye'de de bunun hesabı sorulacaktır.'

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında, öne çıkan başlıkla şöyle

'67 yıl önce olduğu gibi bugün de sandığı kaçırmak, gasp etmek isteyenler var. 67 yıl önce olduğu gibi bugün de sandığı ortadan kaldırmak isteyenler var. Dün olduğu gibi sandıktan umudunu kesip, sandık dışı yollara tevessül edenler var. İşte bunların karşısında hanım kardeşlerimin duracağına inancım var.

Unutmayın, merhum Menderes'e ne yaptılarsa bugün de bize aynısını yapmak istiyorlar. Açık söylüyorum, beyhude çaba içindeler. Hiç bir şey elde edemeyecekler. Bugün bu millet Menderes'i kalbine gümdü, Menderes'i başının tacı yaptı, bu milet bir kez daha sandığı vermez, iradesini çaldırmaz. Bir kez daha asla Başbakanı'nı, bakanlarını, belediye başkanlarını sahipsiz bırakmaz. O gün zorbalıkla silahla hapisle sıkıyönetimle milleti sindirdiler. Ama bugün bu millet, demokrasiden, milli iradeden, büyük Türkiye hedeflerinden asla taviz vermez. İhaneti asla ve asla cevapsız bırakmaz.

Bu ülkeyi, artık manşetler yönetmiyor. Bu ülkeyi artık holding patronları yönetmiyor. Bu ülkeyi, Pensilvanya'da çiftliğinde oturup buraları karıştıran fitneciler de yönetmiyor.

Buradan tek adam, diktatör diyenlere sesleniyorum. Seçime 22 gün var. 22 gün sonra sandık ortaya gelecek. Buyurun devirin o diktatörü.

Ülkemin ulusal güvenliğine bir saldırı varsa onunla mücadele ederim. Ülkemin istiklaline yönelik saldırı varsa onunla sonuna kadar mücadele ederim. Ülkemin birliğine, bütünlüğüne, istikrarına, huzuruna karşı saldırı varsa ben ona göğsümü siper ederim.

Hiç kimsenin bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmasına müsaade etmeyiz. Ne kasetler, ne montajlar, ne iftiralar hiç birisi bu ülkenin birliğini, dirliğini bozamaz, buna asla göz yummayız.'

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/manset/298369...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0