Görüş Bildir
Haberler
"Diego Transferi %100 Bitmedi"

"Diego Transferi %100 Bitmedi"

Fatih
05.06.2014 - 21:09

"Diego Transferi %100 Bitmedi"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Diego Ribas transferinin yüzde yüz bitmediğini söyledi. Zülfikari, Salih Uçan ve Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmeyecekleriyle ilgili görüşlerini de paylaştı.

Fenerbahçe taraftarı, Brezilyalı Diego Ribas'ın transferinin bitmesini dört gözle bekliyor.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ise görüşmelerin devam ettini ama henüz kesin anlaşma olmadığını söyledi.

Halkalı'da bir okul ziyareti sırasında açıklamalar yapan Zülfikari, buna rağmen Diego konusunda umutlu konuştu.

Zülfikari, 'Başkanımız Aziz Yıldırım Diego Ribas transferinden sonra bir transfer yapılmayacağını söyledi. Ama Fenerbahçe'de transferler hiçbir zaman bitmez. İnşallah da en kısa zamanda Diego'yu karşılarız. Ama biz bu oyuncu ile yüzde yüz anlaşmadık. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdik rahat rahat görüşelim diye. Zaten anlaşmış olsaydık Diego şuan burada olurdu' dedi.

ZÜLFİKARİ'DEN SALİH AÇIKLAMASI

Cristian Baroni'nin takımdan ayrılacağı konusunda bilgisi olmadığını söyleyen Zülfikari, Salih Uçan'la ilgili olarak, 'Salih Uçan Roma'ya gider mi gitmez mi bilmiyorum ama bence Fenerbahçe'den futbolcuların yurtdışına gitmesi hem geriden gelen küçük çocukların önü açılması anlamında güzel birşey. Hem de bizim kulübümüzden gitmesi de ayrı bir gurur kaynağı' ifadelerini kullandı.

'HER F.BAHÇELİNİN GÖNLÜNDE...'

Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmeme konusundaki soruları da yanıtlayan İsfendiyar Zülfikari, 'Her Fenerbahçelinin gönlünden geçtiği gibi benim de gönlümden gitmek gerektiği geçiyor. Ama bu bir hukuki süreç. O süreç sonunda inşallah gülen taraf biz oluruz' şeklinde konuştu.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2925
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın