Görüş Bildir
Haberler
"Diego Kendini Atmayı Biliyor"

"Diego Kendini Atmayı Biliyor"

Fatih
27.12.2014 - 23:00

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Mersin İdmanyurdu sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada başarılı performans sergileyen Mersin kalecisi Mihaylov maçın farka gitmesini engelledi.

Mersin İdmanyurdu'nun Bulgar kalecisi Mihaylov, maç sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda bulunan tecrübeli file bekçisi Diego'nun 84.dakikada yerde kalması sonrası çalan penaltıyı yorumladı.

Maç değerlendirmesinde her iki devrenin de kendileri için çok zor geçtiğini, özellikle ikinci yarı gol ararken çok pozisyon verdiklerini belirten Mihaylov, penaltı pozisyonu içinse çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pozisyonda önce topa temas ettiğini, sonra Diego'ya dokunduğunu söyleyen Mihaylov, 'Bana göre penaltı değil' derken şöyle devam etti: 'Diego kendini nasıl yere bırakacağını biliyor, çok iyi bir oyuncu. Allah büyük, görüyor, gol de olmadı' ifadelerini kullandı.

Bulgar file bekçisi penaltıyı kurtarırken köşeyi tahmin edip etmediği yönündeki soruya ise 'Baktım topu diktiğinde, duruşuna baktım, kendimce o tarafa atladım' diye yanıt verdi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın