Görüş Bildir
Haberler
"Devlet Bahçeli'nin Binlerce Çocuğu Var"

"Devlet Bahçeli'nin Binlerce Çocuğu Var"

Onedio Medya
20.03.2014 - 20:45 Son Güncelleme: 20.03.2014 - 20:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Devlet Bahçeli'nin Binlerce Çocuğu Var"

Yalova'ya partisinin belediye başkan adayına destek olmak amacıyla gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bahçeli'nin çocuğu yok' söylemini eleştirdi. Sarıgül, 'Devlet Bahçeli'nin çocuğu yok ama Bahçeli'nin sayesinde yapılan Marmaray'dan geçen Devlet Bahçeli'nin binlerce çocuğu var' dedi.

Helikopter ile Yalova'ya gelen Mustafa Sarıgül, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İl Başkanı Özcan Özel, Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman ve partililer tarafından karşılandı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Sarıgül, sarı renkli atkı dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünden ilk olarak CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce bir konuşma yaptı.

Ardından kürsüye çıkan Mustafa Sarıgül ise Türkiye'nin bölünme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Sarıgül, 'Türkiye bölünme tehlikesiyle karşı karşıya. Türkiye'de önemli sıkıntılar var. Sayın Başbakan diyor ki; bana oy verenler benim, gerisi ne yaparsa yapsın. Bir ülkenin başbakanı böyle bir cümle kullanır mı? Bir ülkenin başbakanının görevi bütün seçmenlerini kucaklamaktır. Bütün yurttaşlarını kucaklamaktır. Sayın Başbakan bunu söyleyince Taksim'de elinde palalı olan gençler sokağa çıkıyorlar, kız kardeşlerimize tekme atıyorlar. Hayır, biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki; yurttaşlarımızın bize oy versin vermesin; yüzde 40'ını yüzde 50'sini değil, inşallah yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklayacağız' diye konuştu.

'Bahçeli'nin binlerce çocuğu var...'

Emniyet mensuplarına da otobüsten seslenen Sarıgül, 'Güçlüden değil haklıdan yana olun' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bahçeli'nin çocuğu yok' sözlerini de eleştiren Sarıgül, şunları kaydetti: 'Bir insan çocuğunun olup olmayacağının kararını Allah'ım bilir. Benim de bir tane halam vardı, çocuğu olmadı. Yanına başka bir yerden evlat aldı. Onun neler çektiğini ben biliyorum. Allah'ım verirse de evladın hayırlısını versin. Sayın Başbakan diyor ki; 'Devlet Bahçeli'nin çocuğu yok, anlamaz' diyor. Bakın ben şöyle diyorum: Bugün İstanbul'da Marmaray'dan geçiyorsak, evet o Marmaray'da Rahmetli Bülent Ecevit'in, o Marmaray'da Devlet Bahçeli'nin imzası var. Devlet Bahçeli'nin çocuğu yok ama Devlet Bahçeli'nin sayesinde yapan Marmaray'dan geçen Bahçeli'nin binlerce çocuğu var. Sayın Başbakan diyor ki; 'Bahçeli'nin çocuğu yok.' Evet, Bahçeli'nin çocuğu yok ama Allah'ım korusun bayrağımız tehlikeye düşerse, toprağımız tehlikeye düşerse o ay yıldızlı bayrağımızı koruyacak Devlet Bahçeli'nin binlerce çocuğu var. Hiç merak etmesin. Hiçbir endişeniz olmasın.'

Partisinin başkan adaylarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren Sarıgül, konuşmasının ardından halkı selamlayarak Yalova'dan ayrıldı.

Cnntürk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0