Görüş Bildir
Haberler
"Deplasmanda Oynama İsteğimize Diğer Kulüplerin İtirazı Var"

"Deplasmanda Oynama İsteğimize Diğer Kulüplerin İtirazı Var"

Enver K.
09.07.2015 - 22:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Bildiğim kadarıyla deplasmanda oynama isteğine diğer kulüplerin itirazı var' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesi zorluk açısından hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını belirterek, 'Biz Beşiktaş isek büyük takım olarak her maçı 3 puan için oynayacağız' dedi.

Güneş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında kamp yapan siyah-beyazlı ekibin antrenmanından sonra Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu fikstür çekimini gazetecilere değerlendirdi.

Yeni sezonun bütün takımlara hayırlı olmasını dileyen tecrübeli teknik adam, 'İyi başlamak, iyi bitirmek çok önemli. Geçen sezon olduğu gibi Mersin İdmanyurdu ile yine deplasmanda başlıyoruz' diye konuştu.

Güneş, iç saha maçlarında diğer büyük takımlarla oynama durumlarının bulunduğunu kaydederek, 'Aynı zamanda birinci ve ikinci deplasman maçlarımıza baktığımızda, Ağustos ayında Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor var ağustos ayında. Aralık ayındaki son iki maçta da Ankara ve Kayseri var. İklim olarak bir sıkıntı olabilir' değerlendirmesinde bulundu.

Rakip ayrımı yapmadıklarını ve gerek iç sahada gerekse de deplasmanda kazanmak için mücadele edeceklerini anlatan siyah-beyazlı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Yeni stadın da durumu çok önemli. Stat yetişirse bir sorun olmaz ama yetişmezse büyük maçları oynayacağımız stat önem kazanacak. Eylül veya Ekim ayı deniyor. Ona göre yeniden bir düzenleme yapmak gerekiyor. Zorluk açısından hiçbir sıkıntımız yok. Sadece hava ve stat durumu var. Bunlar da yan etkiler. Biz Beşiktaş isek büyük takım olarak her maçı 3 puan için oynayacağız.'

Bir gazetecinin 'Vodafone Arena'nın bitişiyle ilgili kesin bir tarih yok? Sezonun ilk haftaları için tercihiniz nasıl olur?' sorusu üzerine ise Güneş, 'Öncelikle Başakşehir Fatih Terim Stadı düşünülüyordu. Deplasmanda oynama ve Olimpiyat Stadı düşüncesi de vardı. Fikstüre göre yeniden başkanla görüşüp yönetimin kararının yanı sıra oyuncuların ve benim düşüncelerimizle birleştirip son bir karar verilir. Bildiğim kadarıyla diğer kulüplerin deplasmanda oynama isteğine itirazı var. Büyük maçlar olduğu için Olimpiyat Stadı seçeneği de bir ihtimal. İşin hem teknik hem de ekonomik boyutu var. Tek başıma verebileceğim bir karar değil. Bir de onları konuşup karar vereceğiz' ifadelerini kullandı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0