Görüş Bildir
Haberler
"David Luiz'in Zamana İhtiyacı Var"

"David Luiz'in Zamana İhtiyacı Var"

Fatih
28.09.2014 - 21:19

"David Luiz'in Zamana İhtiyacı Var"

Paris Saint-Germain teknik patronu, David Luiz'in halen takıma alışma sürecinde olduğunu söyledi.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laure nt Blanc , taraftarların David Luiz'e sabır göstermeleri gerektiğini söyledi.

The French champions have struggled to build any kind of consistency in the early part of the Ligue 1 season, drawing five of their eight matches so far, leaving them behind Marseille, Bordeaux and Lille in the league.

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Paris Saint-Germain, David Luiz'in transferine rağmen sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Thiago Silva'nın yokluğunu ciddi bir şekilde hissetmişti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Blanc, 'David Luiz'in zamana ihtiyacı var. Diğer oyuncular gibi o da Dünya Kupası'nda ciddi bir hayâl kırıklığı yaşadı. Hazırlık kampının da büyük bir bölümünü kaçırdı. Thiago Silva sakatlanınca onu direkt oynatmak zorunda kaldık. Zaman geçtikçe istediğimiz seviyeye gelecektir.' dedi.

Blanc, David Luiz'in oldukça soğukkanlı olduğuna da dikkat çekerken, Brezilyalı oyuncunun çok iyi bir stoper olduğunu ve takımın önemli parçalarından birisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/460/frans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın