Görüş Bildir
Haberler
'Daha Kaç Çocuğa Tecavüz Edilecek, Kaç Kadın Kurşunlanacak!'

'Daha Kaç Çocuğa Tecavüz Edilecek, Kaç Kadın Kurşunlanacak!'

Onedio Medya
26.03.2016 - 16:26

Fulya’daki evinde önceki gün tabancayla öldürülen ‘Mezdeke’ dansçılarından Aynur Kanbur’un cenaze töreninde dansçı Asena “Kaç çocuğa daha tecavüz edilecek! Kaç kadın daha kurşunlanacak! Artık yürüyemiyoruz yollarda” diye feryat etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanbur, Zincirlikuyu Camii’nden son yolculuğuna uğurladı. Törene dansçının ailesinin yanı sıra çok sayıda sanatçı dostu da katıldı.

Asena, arkadaşının tabutuna sarılarak uzun süre ağladı ve “Bu ülkede çocuk yapmaktan korkuyorum. Yalvarıyorum artık sesimizi duyurun. İyi haldi, bilmem neydi yeter. Giriyor iki ay yatıp çıkıyor. Bu nasıl bir adalet? Ne yaptı bu kadın?” diye bağırdı. 

Asena idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini de söyledi.

Kanbur’un ablası Dilek Kıymış ise kardeşini öldürenin bir an önce ortaya çıkarılmasını istediklerini söyledi: “Adaletime, Cumhuriyetime yalvarıyorum benim kardeşimin katilini ifşa etsin. 15 kurşun var vücudunda.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

49 yaşında öldürülen Aynur Kanbur’un cenazesi, kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Doğru söze ne denir...

Pasif Kullanıcı

Boklu Saman denir

KOVALA NEJDET

Tamam iyi güzel de ablacım sen ibrahim tatlıses gibi bir kıroyla takılırken aklın nerdeydi ? senin gibi kafasız kadınlar ibo gibi kadına zerre değer vermeyen... Devamını Gör

deli-sabit

Konu Asena'nın geçmişi değil ki hızla tırmanan tecavüz ve kadın katliamları hakkında söyledikleri. Şiddeti sadece İbo gibi maçolar uygulamıyor, hiç ummadığın... Devamını Gör