Görüş Bildir
Haberler
'Cumhurbaşkanlığını Yeni Yapılan Yere Taşıyacağız'

'Cumhurbaşkanlığını Yeni Yapılan Yere Taşıyacağız'

Ulaş
02.09.2014 - 19:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı’nı Atatürk Orman Çiftliği’nde yeni yapılan “Başbakanlık” binasına taşıyacaklarını söylerken Gül’ün şu an oturduğu Dışişleri Konutu’na da Davutoğlu’nun taşınacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan’a hareketinden önce Ankara’da basın toplantısı düzenledi.

İşte gazetecilerin sorularını da cevaplayan Erdoğan’ın açıklamaları:

  • Yargı kararını verdi. Takipsizlik kararının ne anlamam geldiğini hukukla ilgisi olan varsa bilirler. Bu konuda itirazı olan varsa itirazlarını yaparlar. İtirazda da kimin hakkı vardır yoktur bu hukukta bellidir.

  • Şu anda oturduğum yer ikamet adresimdir. Henüz yeni ikamet adresim, şöyle ifade edeceğim, Sayın Cumhurbaşkanımızın (Abdullah Gül) oturduğu yerden (Dışişleri Konutu) ayrılmasıyla orada bir süre daha oturmaya devam edeceğiz. Daha sonra da inşallah yeni yapılan binalara, Cumhurbaşkanlığı olarak taşınmayı planlıyoruz. Şu andaki Cumhurbaşkanlığı Binası’na da ve aynı zamanda konutlarına da Başbakanımızın taşınmasını aramızda planlamış durumdayız.

  • Partimizin kuruluş yıldönümü resepsiyonunda bir açıklama yapmıştım. Ben bir davet ederim iki üç davet ederim. Gelirler, gelirler gelmezlerse bir daha davet etmem. Burası duygusallığı taşıyan yer değildir. Burası ülkenin zirvesi cumhurbaşkanlığı makamıdır. Davete icabet edilmezse bir daha davet etmek gibi bir mecburiyeti yoktur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Esenboğa Havalimanı’ndan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve diğer yetkililer uğurladı.

Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da Bakü’ye gitti.

  • ZETE
Kaynak: http://zete.com/erdogan-cumhurbaskanl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0