Görüş Bildir
Haberler
'Çok Katı Bir Lider Olurdum' Diyen Emel Müftüoğlu Ülkeyi Yönetse Yaşanabilecek Durumlar

etiket 'Çok Katı Bir Lider Olurdum' Diyen Emel Müftüoğlu Ülkeyi Yönetse Yaşanabilecek Durumlar

Emel Müftüoğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nden Ceren Çıplak'a verdiği bir röportaj sebebiyle birçok kişiyi şaşırttı. Hepimizin çillerine taptığı sempatik sanatçı 'Cumhurbaşkanımızı insanlar delirtti' diye başladığı röportajında, kendisinin katı bir lider olacağından tutun da ilginç yasaklama isteklerine kadar aklına gelen her şeyi dile getirdi. Biz de bu röportajdan yola çıkarak Emel Müftüoğlu'nun ülke yöneticisi olması halinde gerçekleşme ihtimali bulunan şeyleri değerlendirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızıl saçlı ve bebek gibi konuşan bir liderimiz olurdu

Emel Müftüoğlu şarkılarının yanı sıra ekranlarda yaptığı bebek taklidiyle de gönlümüze taht kurmuş bir sanatçı. Yıllardır benimsediğimiz kızıl saçları ve o tatlı bebek taklidiyle ünlü Chucky karakteri gibi bir yöneticimiz olma ihtimalini düşünmek adrenalin dolu oluyor.

Pepee küçük bir sahil kasabasına yerleşip balıkçılık yapardı

Pepee küçük bir sahil kasabasına yerleşip balıkçılık yapardı

Emel Müftüoğlu 'Televizyonda tüm kanalları kilitli yapar, çocuğuma hiçbir kanalı izletmek istemezdim' dediği için çizgi kahramanların işsiz kalması en büyük olasılık. Bu durumda çocukların severek izlediği Pepee ve Cailou gibi karakterlerin küçük bir sahil kasabasına taşınarak serbest meslekle uğraşması yaşanacak ihtimallerden.

Ülke nüfusunun yaş ortalaması yükselirdi; üçüncü çocuğu yapmaya karar vermeden önce dil altı haplarımızı almak zorunda kalırdık

'35 yaş altında çocuk yapılmasını yasaklardım. İyice bilinçlensinler öyle çocuk yapsınlar. Anne olduğumdan beri böyle düşünüyorum, daha katı oldum' diye düşünen Müftüoğlu, ülkenin yaş ortalamasını bir hayli yukarıya çekmek istemiş. Çocuk yapmanın zamanı ve sayısı herkesin kendi tasarrufunda ama Emel Hanım'ın yasaklarına göre düşünecek olursak bir miktar sağlık sorunuyla karşılaşmamız da olası. Adı üstünde: Yasak!

Rihanna, efendi gibi klipler çekmeyi öğrenirdi

Sanatçının bir şikayeti de Rihanna'dan. 'Rihanna’nın son klibine bakın, çok marjinal bir klip çekti. Çocuğum küçük olsa ve izlese Rihanna’ya özenebilir' gibi bir serzenişte bulundu. Her şeyin mükemmel olduğu bir dünyada bir çocuğun Rihanna kliplerine özenip yoldan çıkması kadar acı bir şey olabilir mi?

Her çocuk 'gerektiği takdirde' uzay, teknoloji ve bilimden haberdar olacaktı

Televizyonun çocuklar için kilitli olmasını savunan sanatçı, dünya ile olan bağlantının farklı iletişim kanalları üzerinden sağlanmasını savunuyor diye düşünmek lazım. Bu hesaba göre bir çocuğun çok gerekmedikçe belgesel, teknoloji, dünyadaki gelişmeler gibi olguları öğrenmesi yaklaşık olarak 35-40 yaşına tekabül ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Internete girmek için ehliyet, nüfus cüzdanı örneği gibi evraklar gerekebilirdi

Televizyonun çocuklar için yasak olduğunu düşünecek olursak internete de uygun görüldüğü takdirde girilmesi gerekiyor. Bunun tespiti de ancak resmi evraklarla sağlanabilir. Sonuçta katı yasaklar koymak isteyen bir ülke yönetcisi ile karşı karşıyayız

Her şeye rağmen eşcinsellik tabularını yıkmış, faka bastıran, hovarda ve deli eden bir lidere sahip olurduk

Her şeye rağmen eşcinsellik tabularını yıkmış, faka bastıran, hovarda ve deli eden bir lidere sahip olurduk

Zamanın en cesur ve dillere düşen şarkılarının, kliplerinin baş kahramanı bir sanatçıyla yönetiliyor olmak güzel bir renk olurdu. Onun 'Çok daha katı olurdum' dediğine bakmayın. O aslında tüm tabuları klipleriyle yıkarak, televizyon izlettirmek istemediği gençlerin cesur liderlerinden birisi. Böyle düşününce Emel Müftüoğlu'nun ülkeyi yönetmesi kulağa hiç de kötü bir fikir gibi gelmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
129
57
14
13
13
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

Ne okudum lan ben az önce

Can TOMAKİN

Ben de yıllardır Emel Müftüoğlu ülkeyi yönetse yaşanabilecek durumları düşünüyordum.Beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. (Allahın işsizi)

Furkan Meraklı

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum da, ben az önce ne okudum?