Görüş Bildir
Haberler
"CHP ve MHP'yi Tarayacaklar"

"CHP ve MHP'yi Tarayacaklar"

Onedio Medya
02.03.2014 - 20:34 Son Güncelleme: 02.03.2014 - 20:40

'CHP Ve MHP'yi Tarayacaklar'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Başbakan Erdoğan’ın Devlet Bahçeli’ye yönelik 'Çocuğu yok bizi anlayamaz' şeklindeki sözlerini eleştirerek, 'Bugün Marmaray’da dönemin başbakanı Bülent Ecevit, MHP Lideri Bahçeli, ve ANAP Lideri Yılmaz’ın imzası olmasaydı açamazdın. Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok ama Marmaray’dan geçen Devlet Bahçeli’nin binlerce çocuğu var' dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Avcılar’da halkla buluştu. Avcılar meydanını dolduran binlerce kişiye seslenen Sarıgül, vatandaşlardan 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Başbakan Erdoğan’ın Bahçeli’ye yönelik “Çocuğu yok anlamaz” şeklindeki sözlerini eleştiren Sarıgül, “DSP, ANAP, MHP koalisyonunda sayın Devlet bahçeli ile son derece yakın olduk. Bugün İstanbul’da gelip Marmaray’ı açıyorlarsa o Marmaray’da dönemin başbakanı Bülent Ecevit, MHP Lideri Bahçeli, ve ANAP Lideri Yılmaz’ın imzası olmasaydı açamazdın. Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok ama Marmaray’dan geçen Devlet Bahçeli’nin binlerce çocuğu var. Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok ama ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalanmasında, bayrağımız tehlikeye düştüğü zaman o cepheye gidecek Devlet Bahçeli’nin binlerce çocuğu var. Bülent Ecevit’in çocuğu yoktu ama Kıbrıs’ta soydaşlarımıza çeteler tuzaklar kurduğu zaman ABD ‘Ey Ecevit Kıbrıs’a çıkma’ dediği zaman ‘Göle etme başka ihsan istemiyorum’ dedi. Ecevit’in çocuğu yoktu ama Kıbrıs’a çıkan binlerce çocuğu vardı. Demirel’in çocuğu yok ama Süleyman Demirel’in yaptığı barajlardan su için binlerce evladımız var” diye konuştu.

İnternet yasasını da eleştiren Sarıgül, “Dünyanın hangi demokratik ülkesinde interneti yasaklar, gençlerin önünü kesersiniz. Hesap yaptık. Almanya Başbakanı bayan Merkel bir ayda televizyonlarda 1 saat 5 dakika konuşmuş. Bizim Ankara’daki zatı muhterem bakıyorsun sadece bir günde 1.5 saat konuşuyor. Hangi demokratik ülkede bu olur” şeklinde konuştu.

“İstanbul’u bir kez daha alırlarsa Allah korusun bu kez makineli tüfekle taramaya başlayacaklar. İlk önce CHP’yi sonra MHP’yi taramaya başlayacaklar. Sonra başlayacaklar cemaati taramaya, sonra TÜSİAD’ı, sonra AB’yi taramaya başlayacaklar. 17 Aralık’ta başlattıkları savcılar polisleri sürmeye devam edecekler”

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/chp-ve-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0