Görüş Bildir
Haberler
"Chelsea'ye Dönmek Sağlıklı Bir Karar Olmayabilir"

"Chelsea'ye Dönmek Sağlıklı Bir Karar Olmayabilir"

Fatih
21.05.2014 - 21:32

"Chelsea'ye Dönmek Sağlıklı Bir Karar Olmayabilir"

Thibaut Courtois, Chelsea'ye dönmenin kendisi için iyi bir fikir olmayabileceğini söyledi.

Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye dönmenin çok sağlıklı bir karar olmayabileceğini düşünüyor.

21 yaşındaki Courtois, Chelsea'ye dönüp Petr Cech'le forma savaşına girmenin her iki kaleci için de iyi olmayacağını ancak son kararını da henüz vermediğini söyledi.

BBC Sport 'a konuşan Courtois 'Cech'e büyük saygım var. O en iyi kalecilerden biri. Ancak FA Cup veya Lig Kupası'nda oynamak ikimizi de mutlu etmeyecektir. Önümüzdeki hafta Chelsea'yle görüşeceğim, onların ve benim ne istediğini konuşacağız, ve buna göre bir karar vereceğiz.' dedi.

Atletico Madrid'in Real Madrid'le karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesi düşüncelerinin sorulması üzerine Courtois 'Hepsinin çok iyi oyuncular olduğunu biliyoruz. Fakat biz her zamanki oyunumuzu oynayacağız. Bizden daha defansif oynayan takımlar da var, ve onlar işimizi zorlaştırabiliyor. Real Madrid üstümüze gelecektir, biz de iyi savunma yapıp kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışacağız.' şeklinde cevap verdi.

Courtois, kiralık olarak Atletico Madrid'deki 3. sezonunu geçiriyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın