Görüş Bildir
Haberler
"Bunlar Saatse Bizim Kullandıklarımız Ne?" Diyeceğiniz 10 Duvar Saati

"Bunlar Saatse Bizim Kullandıklarımız Ne?" Diyeceğiniz 10 Duvar Saati

Buldumbuldum
04.03.2014 - 09:30 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 09:59

Evini seven hatta sevmekle kalmayıp ruhunu evine yansıtan herkesin büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz en ilginç duvar saatleriyle karşınızdayız. Siz de kendinizi kötü hissettiğiniz zaman evinizde ufak çaplı değişiklikler yaptığınızda kendinizi iyi hissedenlerdenseniz bu duvar saati modellerini mutlaka görmelisiniz. Hayata farklı açılardan bakmayı seven, zaman kavramına daha da renk katmak isteyenlerin tercih ettiği bu duvar saatleri sizin de ilginizi çekecek. İşte görenleri hayrete düşüren en ilginç duvar saatleri karşınızda!

1-) Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

1-) Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Arabalara olan tutkunuzu evinizin duvarlarına yansıtma fikrine ne dersiniz? Tekerlek tasarımlı bu duvar saati asfaltı ağlatmayı hobi edinenlerin çok hoşuna gidecek. Arabasına gözü gibi bakan babanız, ofisinde böyle bir duvar saatinin bulunmasını eminiz çok isterdi.

2-) Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

2-) Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

Üzerine isim yazılabilen plak tasarımlı duvar saati nostaljiye özlem duyan yakınlarınıza hediye edebileceğiniz en anlamlı seçeneklerden. Plak koleksiyonu olan ve plağı çok sevenlerin bu duvar saatini es geçemeyeceklerinden eminiz. :)

3-) Gölge Saat

3-) Gölge Saat

Aparatı küçük, gölgesi büyük olan bu saat misafirlerinizi büyülemeye geliyor. Artık saatin kaç olduğunu görememe gibi bir sorununuz olmayacak. Gölge şeklinde duvarda oluşacak bu ilginç duvar saati sıradan saatlerin papucunu dama atacak.

4-) 1 Euro Duvar Saati

4-) 1 Euro Duvar Saati

Vakit nakittir cümlesini her seferinde size hatırlatacak bir saatiniz olsun istemez misiniz? 1 Euro duvar saati sayesinde zamanın kıymetini daha iyi anlayacak ve zamanı dolu dolu geçirmek için elinizden geleni yapacaksınız.

5-) Saat Kasa

5-) Saat Kasa

Sizin de kendinize özel eşyalarınız vardır muhakkak. Para, küçük hatıra defteri, değerli aksesuarlarınızı koyabileceğiniz ve kimsenin bulamayacağından emin olabileceğiniz bir önerimiz var. Arkasında küçük bir kasası olan bu duvar saati sizinle işbirliği yapmaya hazır.

6-) Heybeli Duvar Saati

6-) Heybeli Duvar Saati

Daha önce bu kadar marifetli bir saatiniz oldu mu bilmiyoruz ama heybeli duvar saati herkesin sahip olmak isteyeceği özelliklere sahip. Yılın hangi gününde, ayında olduğunuzu gösteren ayrıca gece-gündüz bilgisi de veren bu duvar saati odanıza çok yakışacak.

7-) Şeşbeş Duvar Saati

7-) Şeşbeş Duvar Saati

Saatinizle aranızda farklı bir dil geliştirmeye var mısınız? Bu duvar saatinin gizemini bir tek onu tanıyanlar biliyor. Sol gözüyle saati, sağ gözüyle de dakikayı gösteren şeşbeş duvar saati beyin egzersizi yapmanıza da vesile olacak. Saatinizle aranızdaki bu gizemli dili siz anlatmadıkça kimse anlayamayacak.

8-) Carla Mara Disko Topu Cam Duvar Saati

8-) Carla Mara Disko Topu Cam Duvar Saati

Bu saate her baktığınızda keyfiniz yerine gelecek. Eğlenmeyi hayatın merkezine koyanlar, farklı renkleri de bulunan Carla Mara disko topu duvar saatini çok sevecekler. Bu duvar saatinin diğer renk seçeneklerini de görmek için ürüne git butonuna tıklamalısınız. :)

9-) Adam Figürlü Ayna Saatler

9-) Adam Figürlü Ayna Saatler

Bir taşla iki kuş vurmayı kim istemez ki! Hem ayna, hem de saat olarak kullanabileceğiniz bu duvar saati evinizdeki atmosferi tamamen değiştirecek. Aynanın karşısında fazla zaman harcayanların kesinlikle sahip olması gereken bir saat.

10-) Kişiye Özel Güllerden Ahşap Duvar Saati

10-) Kişiye Özel Güllerden Ahşap Duvar Saati

İsme özel olarak tasarlanan bu duvar saati sevgi kokuyor. Hayatınızda önemli bir yere sahip olan tüm yakınlarınıza özel olarak yaptırabileceğiniz bu saat manevi açıdan derin bir iz bırakacak hediyelerden.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

degişik urunler arayısındaysanız bırde burayı ınceleyınız http://berkpromosyon.com/

Sarah Jane

hepsi çok çirkin bence.

zehra turan

en sondaki saat değil tablo .tek 12 le saat olmaz ben öyleleri hiç sevmdm

Gamze İbrahimoğlu

Daha değişik duvar saati arıyorsanız buraya bakabilirsiniz http://www.butiksaati.com/