Görüş Bildir
Haberler
'Bülent Yıldırım Derhal Hakemliği Bırakmalıdır'

'Bülent Yıldırım Derhal Hakemliği Bırakmalıdır'

Batuhan
09.02.2015 - 13:00

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi araması hakkında yorumlarda bulunan Demirkol, Hacıosmanoğlu'nun iyi niyetli olabileceğini ancak yaptığı eylemin hakemi etkileme olduğunu ifade ederken, kendisine ise bunu açıkladığı için teşekkür edilmesi gerektiğini ifade etti.

Hacıosmanoğlu'nun bu itirafı yapmaması durumunda MHK'nin olayı kapatacağını ve kimsenin bunu öğrenemeyeceğini iddia eden Demirkol, 'Onların savunması, hakemi değiştirseydik herkes hakemi arardı şeklinde. Böyle bir şey olur mu, şimdi hakemler aranmayacak mı?' ifadelerini kullandı.

Kendisinin başkan tarafından arandığını MHK'ye bildirmesine rağmen iki tarafın da suçlu olduğunu kaydeden Demirkol, 'Bu bir skandaldır. MHK derhal istifa etmelidir, Bülent Yıldırım derhal hakemliği bırakmalıdır' ifadelerini kullanırken, Yıldırım'ın maçtan önce telefonu nasıl açtığını anlayamadığını da ifade etti. 'Ben bile maçlardan önce telefonumu açmıyorum. Arayan ya bilet istiyordur, ya da başka bir şey. İyi bir şey için maç öncesi kimse aranmaz. Derbi hakemi nasıl telefonunu açar?' diye konuştu.

'Ben de maçlardan önce hakemleri arayacağım artık' diyen Demirkol, 'Hakemler sürekli bu şekilde aranıyorsa, dua etmeliyiz ki 3 Temmuz sürecinde hakemlerle ilgili tek bir tape çıkmadı' ifadelerini kullandı.

Bu arada Demirkol, Hacıosmanoğlu'nun söylediği 'Hakemleri herkes arıyor' ifadesini de değerlendirirken, bu isimlerin kim olduğunun bulunması gerektiğini söyledi.

Ajansspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18502...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0