Görüş Bildir
Haberler
"Bu Şartlarda Şampiyonluk Mucize ve Emek Yoğunluğudur"

"Bu Şartlarda Şampiyonluk Mucize ve Emek Yoğunluğudur"

Batuhan
02.04.2015 - 12:01

Beşiktaş Başkanı Firket Orman, Beşiktaş dergisinin Nisan sayısında siyah beyazlı taraftarlara seslendi.

Orman'ın yazısı şu şekilde;

Beşiktaşımız, ilkeleri ve gelenekleri gereği zafer yolunda her şeyin mübah olduğu anlayışını elinin tersi ile iten bir camiadır. Sahada futbolcularımızın tek hedefi, rakiplerini alınlarının teriyle yenmektir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıya ulaşmak adına bütün mücadelemiz, tertemiz şanlı tarihimize yakışır düzeyde olacaktır. Hepimiz her türlü tahrikten uzak durarak, bizlere yakıştığı gibi hiç kimsenin şüphe bile edemeyeceği büyük gücümüzü sadece sportif mücadelenin yarışma alanı olan sahada ortaya koyacağız.

Stadımızın olmaması ve her maçımızı deplasmanda oynamamıza rağmen takımımızın geldiği nokta önemlidir. Deplasmanda 1-0 yenildiği rakibi Liverpool’u İstanbul’da elemesini bilen futbolcularımız, sadece Beşiktaşlılar’a değil, tüm Türkiye’ye büyük bir sevinç yaşatmıştır. Çeyrek final mücadelesinde Club Brugge’e yenilmeleri, elbette bizleri üzdü. Beşiktaşımız’ın adını buraya kadar yükselten her bir futbolcumuzu alnından öpüyor, teknik ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Onlarla her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim. İnanıyorum ki, Avrupa’da kupa kazanacağımız yıllar çok uzak değil.

Avrupa maceramız bitse de, bizim için çok önemli bir kulvar olan ligde halen şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Genç ve kaliteli takımımız, geçtiğimiz ay yaşadığı puan kayıplarına rağmen, sizlere sözünü verdiğimiz başarılara doğru adım adım ilerlemektedir. Hem Beşiktaşımız’ın hem de Türk Futbolu’nun gelecek yıllarının garantisi olan ekibimiz, şampiyonluk yarışında hedefe ulaşmak için mücadelesini sürdürmektedir. Bu zorlu maratonda siz taraftarımızın desteği, zaferlere ulaşmamızda en önemli gücümüz olacaktır. Bu güç; yüreği Siyah-Beyaz renklerimiz için atan, tertemiz geçmişini bir onur madalyası olarak göğsünde gururla taşıyan Beşiktaşlılar’ın hesapsız sevgisinden ibarettir.

Sizlerden isteğim; her maçın bir final havasında olduğu bu dönemde tribünlerdeki coşkulu desteğinizi sonuna kadar sürdürerek, takımımızın aleyhine sonuçlanacak gelişmelere karşı çok dikkatli olmanızdır. Kalan tüm maçlarımızın sessizlikle değil, siz büyük Beşiktaş taraftarının Kartal yüreğinden gelen yaratıcı ve coşkulu tezahüratlarıyla, dünya rekoru kırdığı görüntülerdeki gibi anılmasını istiyoruz. Yeni mabedimiz Vodafone Arena’ya şampiyon olarak gireceğiz ve önümüzdeki yıllarda daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız.

Öte yandan Vodafone Arena’nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass’ın Futbol Özkaynak Düzeni takımlarımıza sponsor olması bizleri çok mutlu etti. Valmiera Glass ailesine kulübümüze gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın Türk sporuna değerli gençler yetiştirmek için vesile olmasını diliyorum.

Stadı olmadan ve tüm maçlarını deplasmanda oynayarak şampiyon olmak mucize ve emek yoğunluğudur. Futbolcularımız da bunun farkında... Biz kendi stadımıza, kendi alın terimiz ile dönmek istiyoruz. Yani, ŞEREF’imizle oynayıp, HAKKI’mızla şampiyon olarak...

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman

BEŞİKTAŞ JK Yönetim Kurulu Başkanı

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0