Görüş Bildir
Haberler
'Bu Paraları CHP'ye Vermem' Diyerek Poz Veren İSPARK Çalışanına Soruşturma Açıldı

etiket 'Bu Paraları CHP'ye Vermem' Diyerek Poz Veren İSPARK Çalışanına Soruşturma Açıldı

İSPARK, elindeki paralarla fotoğraf çektirip , “Bu paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Vermem bu paraları CHP, PKK, İP ve FETÖ’ye” diye yazan Bekir Aslıtürk isimli çalışanı hakkında soruşturma başlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından, Bekir Aslıtürk isimli İSPARK çalışanı elindeki paralarla poz verip,  “Bu paralarda tüyü bitmemiş yetişim hakkı var. Vermem bu paraları CHP, PKK, İP ve FETÖ’ye” diye yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Kısa sürede yayılan ve büyük tepki çeken bu paylaşımın ardından Aslıtürk hakkında İSPARK tarafından soruşturma açıldı. Yapılan açıklamada, Aslıtürk'ün fotoğrafı otoparkın o günkü gelirini teslim etmeden önce çektirdiği, paylaşımı da yönetimin bilgisi dışında yaptığı ifade edildi.

İSPARK'ın açıklaması:

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Şirketimizde otopark personeli olarak görev yapan Bekir Aslıtürk, sosyal medyada, çalıştığı otoparkın o güne ait gelirini görevli kişiye teslim etmeden önce, bir fotoğraf ile şirket yönetiminin bilgisi dışında paylaşmıştır. İlgili kişi hakkında bu paylaşımı ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Personelin elinde bulunan paralar, mali fişler ile birlikte resmi evrak ve dokümanlarla belgelendirilmiş ve sisteme kayıtlı gelirlerdir.Yaşanan olayla ilgili bağlı bulunduğu müdürlük tarafından disiplin soruşturması başlatılmıştır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1053
335
52
43
14
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
clearskies

Balığın kuyruğu böyle yediyse, başı nasıl yemiştir siz tahmin edin :)

Merdan Rozyyev

Asıl soru bu adam otopark görevlisi maaşı ile nasıl villa ve Insignia alabiliyor?

Mehmet Bi

Üniversite bitirip,iş bulamayan ve kendi canlarına kıyan o gencecik cocukların hakkını yediğiniz için sizi hepinizi Allaha havale ediyorum.