Görüş Bildir
Haberler
'Bu Palayı Elimize Alırsak AB'ye Daha Rahat Gireriz Diye Kanaat Oluştu Bende'

'Bu Palayı Elimize Alırsak AB'ye Daha Rahat Gireriz Diye Kanaat Oluştu Bende'

FreiGeist
22.04.2015 - 16:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde kendisine hediye edilen kılıçla objektiflere poz verirken 'Bu palayı elimize alırsak Avrupa Birliği'ne daha rahat gireriz diye kanaat oluştu bende' dedi. Belediye Başkanı Altepe'den ise 'Ya sokarlar, ya sokarlar' cevabı geldi... 

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Tarihi başkanlık binasındaki ziyarette Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Milletvekili Önder Matlı ve AK Partiİl Başkanı Cemalettin Torun da hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, 'Pek çok AB projesi üretiyoruz ancak geri dönüyor. Gaziantep, AB'den çok önemli bir kaynak sağladı' sözü üzerine Bozkır, 'Biz de verdireceğiz. Burada kahve içeceğiz, öğlen dönerimizi yiyeceğiz, sonra da projeler nasıl hazırlanır size anlatacağız' diye konuştu.

Bozkır'a, Altepe tarafından, özel üretilen 'Zülfikar' benzeri kılıç hediye edildi. Objektiflere poz veren Bozkır, “Bu palayı elimize alırsak Avrupa Birliği’ne daha rahat gireriz diye kanaat oluştu bende” dedi.

Belediye Başkanı Altepe de “Ya sokarlar, ya sokarlar” ifadesini kullandı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0