Görüş Bildir
Haberler
''Bu Ne Yaa''dan ''Aman Aman''a Renkli Bir Ece Seçkin!

''Bu Ne Yaa''dan ''Aman Aman''a Renkli Bir Ece Seçkin!

Yaz Bi Kenara
22.09.2015 - 18:43

Tozpembe hayaller vardı tozu gitti Ece'nin şaçları kaldı!

Pembe saçlı kızımız, popun son gözdelerinden...Ece Seçkin'den bahsedeceğim ve tabiki soyadı gibi 'seçkin' olan müzik ve tarzından.

Deniz Erten imzalı 'Bu Ne Yaa?' ile merhaba dedi piyasaya.Bence en sert merhabalardan biri oldu.'Bu ne biçim piyasa?Bir el atmam lazım' havasında bir merhaba oldu.

Ece'yi ilk kliple çok sevdik.Kaliteli bir kliple çıkışını yaptı.'Acaba tuttu mu Ece?Devam edebilecek mi?' derken ikinci bir klip geldi...'Mahşer'...

Sanıyorum o klibin çıkışından bugüne hatta gelecek projelerinin hiçbirinde bu klip ve şarkı kadar var ile yok arası bir pozisyonda kalmayacak Ece.

'Ya mutluluk sonu bu aşkın ya mahşer...' diyor şarkıda.Ece ya bu piyasada mutlu olacaktı ya da çıktığı gibi yok olacaktı.

Durdu durdu ve sonunda 'Şok Oldu' kız.Ve tabii bizide şok etti.Yine bir Deniz Erten eseri...

Ne şarkıydı 'Şok Oldum'...Her aklıma gelişinde kafamda 'Bakaaaar mısınn?' sesleri yükseliyor.Dinleyicininde kafasında yükselmiş ki Ece'ye bayağı iyi baktılar.

Gelelim büyük çıkışına...'Hoşuna mı Gidiyor?' dedi Ozan Doğulu'nun projesiyle.Çok hoşumuza gitmiş hakikaten çünkü şarkı Youtube'da 100 milyon sınırını aşan 3 şarkıdan biri.Klibide çok eğlenceliydi yalnız.

En son bu yaz 'Aman Aman' isimli maxi single'ını sundu piyasaya...Şarkı kadar adeta 'tozpembe hayaller vardı tozu gitti Ece'nin şaçları kaldı' havasındaki saçlarıyla oldukça konuşuldu.

Önümüzdeki yıllarda popun ilk 5 kadın sanatçısı kim denildiğinde elle sayılacak 5 isimden biri olmayı garantiledi gibi.Ama artık Ece'den slow'da duymak istiyorum o zaman bir önceki cümlede bulunan 'gibi'yi kaldırabilirim.

Yolun açık olsun Ece Seçkin!Seviyoruz seni.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın