Görüş Bildir
Haberler
'Bu Hırsızlığın Baş Sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır!'

'Bu Hırsızlığın Baş Sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır!'

Fatih UZUN
18.02.2014 - 18:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu hırsızlığın baş sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır!'

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Elazığ'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirip, 'Türkiye maalesef bugün faşist bir dikta yönetiminin emrine girmiş. Yargı, hukuk yok edilmiş, hakimler Adalet Bakanlığı emrine verilmiş. 17 Aralık, asrın talanı ve hırsızlığıdır. Bu hırsızlığın baş sorumlusu da Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

Tunceli'deki seçim çalışmalarının ardından bugün Elazığ'a gelen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP İl Başkanı Mustafa Kemal Atikeler ve Elazığ belediye başkan adayı Hamza Sorgucu ve partililer ile bir araya geldi. Parti yetkililerinden seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Genç, cuma gününden bu yana seçim çalışmaları kapsamında Tunceli ve ilçelerini gezdiğini hatırlatarak, 'Seçim çalışmalarından önce önemli olan Türkiye'nin içinde bulunduğu durum. Türkiye, maalesef bugün faşist bir dikta yönetiminin emrine girmiş, yargı yok edilmiş, hukuk yok edilmiş; geçen hafta HSYK kanunu çıktı. HSYK kanununda, hakimler tamamen Adalet Bakanı'nın emrine verildi. 17 Aralık nedir? Türkiye tarihinde yapılan yolsuzluk, hırsızlık ve talanın en büyüğüdür. Asrın talanı, asrın yolsuzluğu, asrın hırsızlığıdır. Bu hırsızlığın baş sorumlusu da Tayyip Erdoğan'dır, bakanlarıdır ve AKP iktidarıdır' iddiasında bulundu.

Başbakan'ın görevden aldığı savcıları tekrar görevlerine iade etmesini isteyen Kamer Genç, 'Bakın Tayyip Erdoğan, ATV ve Sabah Gazetesi'nin başında kendi damadı var. O ATV ve Sabah Gazetesi'ni birilerine satmak için gidiyor, 630 milyon dolar haraç alıyor milletten. Başka bir memlekette olsa Tayyip Erdoğan'ı sokakta parçalarlar. Böyle bir şey olur mu ya? Devletin Başbakanlık makamında oturan adam, gidecek birilerine zoraki, 'Gel sen bana 100 milyon dolar ver. Sen gel 50 milyon dolar ver' derse, o devlette hukuk olur mu? Basiretiniz kesilmiş mi ey vatandaşlar? Ya böyle bir şey olur mu? Şimdi bu seçimlerde eğer Tayyip Erdoğan yine oy alırsa, diyecek ki; 'Kardeşim ben yolsuzluk yaptım, bu haraçları aldım, bu millet tasvip etti' diyecek. Türkiye, vatandaşlarımızın tahmin ettiğinden daha büyük tehlikelerle karşı karşıyadır. Tayyip Erdoğan, ülkeyi bir kaosa, bir kardeş kavgasına sürüklemektedi' dedi.

Gülbin YILDIZ/ ELAZIĞ, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0