Görüş Bildir
Haberler
'Bu Hasret Bizim': Maça Nazım Hikmet Dizeleriyle Çıkan Fethiyespor'a Ceza

etiket 'Bu Hasret Bizim': Maça Nazım Hikmet Dizeleriyle Çıkan Fethiyespor'a Ceza

Ulaş
03.11.2016 - 18:11

Daha önce 'Yüce Atatürk' yazısı ile gündem olan Fethiyespor, bu defa maça çıkarken taşıdığı pankart nedeniyle para cezasına çarptırıldı. 

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta pazar günü kendi sahasında oynadığı maça Nazım Hikmet'in Davet şiirine ait 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine. Bu hasret bizim' dizelerinin yazılı olduğu olduğu pankartla çıkan Fethiyespor PFDK tarafından cezalandırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; PFDK, Fethiyespor'a müsabakaya izinsiz pankartla çıkıp talimatlara aykırı davrandığı gerekçesiyle 5000 TL ceza verdi.

Cezaya gerekçe olan pankart Fethiyespor'un Twitter hesabından paylaşılmıştı

Fethiyespor daha önce de 'Yüce Atatürk' yazısı ile gündeme gelmiş ve PFDK'ya sevk edilmişti

Fethiyespor daha önce de 'Yüce Atatürk' yazısı ile gündeme gelmiş ve PFDK'ya sevk edilmişti

Fethiyespor, 2013-2014 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle deplasmanda oynadığı maçta futbolcularının giydiği tişörtlerle de gündeme gelmişti.

Lacivert-beyazlı futbolcular, 4 Aralık 2013'te oynanan karşılaşmada seramoni esnasında üzerlerine giydikleri tişörtlerle yan yana durarak, 'Yüce Atatürk' yazısı oluşturmuştu. Fethiyespor, o maçın ardından mesaj içeren tişört giyerek talimatlara aykırı davrandığı gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilmiş. ancak ceza almamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
130
24
16
11
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yetkisizamir

resmen ulkeyi bolmeye calismislar. savcilari goreve cagiriyorum. feto teror orgutune yardim ve cekyatlik yapmaktan yargilasinlar. bi de baskanlik sistemi gel... Devamını Gör

barzonidas

ŞEREFSİZLER ! TEK KELİMEYLE ŞEREFSİZSİNİZ OROSPU ÇOCUKLARIIII !!!!!! ULAN GEÇEN GÜN SİKTİĞİMİN SAKARYASPORU T.C BAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN PANKARTIYLA ÇIKINCA Bİ... Devamını Gör

Robert Gordon

Aman diyim ülkedeki kargaşayı bitirmek için birleştirici mesajlar falan verirsiniz hiç gerek yok kavga gürültü böyle devam