Görüş Bildir
Haberler
'Bu Haksızlığın Allah Katında Yeri Yok'

'Bu Haksızlığın Allah Katında Yeri Yok'

Fatih UZUN
07.11.2014 - 17:31

Başbakan olduğu dönemde Tayyip Erdoğan’ın konvoyuna yumurta attığı ve hakaret ettiği iddiasıyla meslekten men edilen 18 yıllık öğretmen Seçil Esmanur Erdem, ‘yem’ olarak seçildiğini, kimseye hakkını helal etmediğini belirtti.

Erdam, hakkındaki iddialarla ilgili Trabzon 2’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde yargılanıp 7 bin 80 lira para cezasına çarptırılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından görevden de alınan beden eğitimi öğretmeni, son olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nun kararıyla 3 Kasım’da meslekten ihraç edilmişti.

Hürriyet’ten Gamze Kolcu’ya konuşan Erdem, önce aldığı para cezasına itiraz etmek istediğini, ancak kendi avukatı da dahil olmak üzere herkesin kendisine, “Bu ülkenin başbakanıyla uğraşıyorsun, burnundan getirirler, süründürürler seni” dediğini anlattı.

Erdem, “Korktukları için kimse arkamda durmadı, hiçbir şey yapmadığım halde infaz edildim” dedi.

‘Hakkımı helal etmiyorum’

Türkiye için 18 yıl emek verip hizmet ettiğini hatırlayan Seçil öğretmen şunları söylerdi: “Alnımın akıyla öğrencilerimin, ailemin karşısına çıktım. İşimi her zaman en iyi şekilde yapmak için çalıştım. Bana yapılan bu haksızlığın Allah katında da yeri yok. Kul hakkından, dinden imandan bahsedenlerin benden aldıkları ahla yerlerde sürüdüklerini görmek istiyorum. Kimseye hakkımı helal etmiyorum.”

Çığlık çığlığa bağırsam ne olacak?

Erdem sözlerini, “Çığlık çığlığa ‘Ben suçsuzum’ diye bağırsam da herkes inanmak istediğine inanacak. Koruma görevlilerinin linç kampanyasının kurbanı oldum” diyerek bitirdi.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/erdogana-yumu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0