Görüş Bildir
Haberler
"Bu Alkışlar Siyasetçilerin Ayağını Yerden Kesiyor"

"Bu Alkışlar Siyasetçilerin Ayağını Yerden Kesiyor"

Meryem Bayram
16.03.2014 - 22:19 Son Güncelleme: 16.03.2014 - 22:37

"Bu Alkışlar Siyasetçilerin Ayağını Yerden Kesiyor"

Konuşması sık sık alkışlarla kesilince de 'Müsaade edin efendim, müsaade edin. Zaten bu alkışlar siyasetçilerin ayağını yerden kesiyor' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '17 Aralık'tan bugüne 90 gün geçti. Başbakan 'bunlar montaj, bana komplo kurdular' demekten başka bir şey demiyor. Yolsuzluk ve rüşvet doğru mu yalan mı? Neden korkuyorsun. Yoksa aklanırsın varsa yüce divana kadar gidersin. Bunun başka yolu olabilir mi? Adalete güvenmek zorundayız' dedi.

Bahçeli, Sivas'ın Gemerek ilçe meydanında halka hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'de birçok sorunun baş gösterdiğini söyledi.

17 Aralık'ta bu sorunlara 'yolsuzluk ve rüşvet'in de eklendiğini kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti:

'Ülke nüfusumuzun yüzde 59'u yoksulluk çizgisinin altındadır. 44 milyon vatandaşımız yoksul demektir. Bu yoksul vatandaşlarımızın 13 milyonu ise açlık sınırının altında. Açlık sınırı ülkemiz için çok düşündürücü bir vaziyettedir. Diğer bir sorun ise sosyal yaşam. Kadın cinayetleri gittikçe artıyor. Kadına şiddetten dolayı yıkılan yuvaların sayısı gittikçe artıyor. Ama Başbakan Erdoğan ne yoksullukla ne de yıkılan yuvalarla ilgileniyor. O Arap ülkeleri ile Ortadoğu ile ilgileniyor. Bir Arap barışı tutturdu gidiyor. 17 Aralık'tan bugüne 90 gün geçti. Başbakan 'bunlar montaj, bana komplo kurdular' demekten başka bir şey demiyor. Yolsuzluk ve rüşvet doğru mu yalan mı? Neden korkuyorsun. Yoksa aklanırsın varsa yüce divana kadar gidersin. Bunun başka yolu olabilir mi? Adalete güvenmek zorundayız. Bir şeyden korkunuz varsa millete söyleyin.'

Bahçeli sık sık alkışlarla sözünü kesen vatandaşlara 'Müsaade edin efendim, müsaade edin. Zaten bu alkışlar siyasetçilerin ayağını yerden kesiyor' dedi.

Bahçeli'nin buradaki konuşmasının ardından Kayseri'nin Akkışla ilçesinde de halka hitap etti.

AA

Kaynak: http://www.aktifhaber.com/bahceli-bu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0