Görüş Bildir
Haberler
"Brezilya Yenilmez Bir Takım Olur"

"Brezilya Yenilmez Bir Takım Olur"

Fatih
11.06.2014 - 23:52

"Brezilya Yenilmez Bir Takım Olur"

Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı saatler kala, açılış maçını oynayacak ev sahibi Brezilya'nın yıldızı Neymar ve teknik direktör Scolari önemli açıklamalar yaptı.

Dünya Kupası'nın açılış maçında Hırvatistan'la karşılaşacak olan ev sahibi Brezilya'da teknik direktör Luis Felipe Scolari ve Neymar çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Neymar yaptığı açıklamada 'Herkesin beklediği an artık geldi denilebilir. Taraftarlarımızdan bize sabır göstermelerini istiyorum. Taraftarımız bizim için çok önemli, eğer bizi her maç desteklerlerse Brezilya yenilmez bir takım olur. Amacım Dünya Kupası'nın en iyi oyuncusu olmak değil, Dünya Kupası'nı kazanmak' şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Luis Felipe Scolari ise 'Bu bizim Dünya Kupamız. 2002 yılında takımın başında olduğum an kadar heyecanlı değilim, bu defa biraz daha sakinim. Ancak bu takım da 2002'deki takımdan daha güçlü' dedi. Brezilyalı teknik adam, trafik kazasında hayatını kaybeden yeğeniyle ilgili sorulan soruya ise 'Zor zamanlardan geçiyoruz, ancak hayat devam ediyor.' şeklinde cevap verdi.

Brezilya, açılış maçında Hırvatistan'la karşılaşacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın