Görüş Bildir
Haberler
"Bonzai" İle Mücadele İçin Yol Haritası Hazırlandı

"Bonzai" İle Mücadele İçin Yol Haritası Hazırlandı

Caner
12.07.2014 - 13:09
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bonzai" İle Mücadele İçin Yol Haritası Hazırlandı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Keşan Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Müezzinoğlu'nu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, daire amirleri ve partililer karşıladı. Mehmet Müezzinoğlu, iftar yemeğinin ardından alanda kurulan platformda bir konuşma yaptı.

'Cumhur, başkanını seçecek'

10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimleri'nin ülke ve milletin geleceği için hayırlı olmasını dileyen Müezzinoğlu, şunları söyledi: 'Cumhur yani vatandaş başkanını seçecek. Artık vatandaşımız, 'Ben cumhurbaşkanımı seçiyorum, kalbimin sesini dinledim, vicdanımın sesini dinledim, aklımı kullandım' diyecek. Bizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine götürecek kişiyi seçeceğiz. Cumhur, başkanını seçecek ve geleceğe güçlü bir şekilde yürüyeceğiz'

Mehmet Müezzinoğlu, iftar yemeği sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde Türkiye'de özellikle gençler arasında kullanımı artan 'Bonzai' adlı uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yöneltilen soruyu yanıtlayan Müezzinoğlu, 'Onunla ilgili dün içişleri bakanımızla görüştük. İçişleri Bakanı, Aile Sosyal Politikalar Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, Sağlık Komisyon Bakanımızla pazartesi günü bir araya gelip, 'yeni tedbirler olarak neler alabiliriz?' onu değerlendireceğiz. O değerlendirmelerden sonra yol haritamızı gözden geçirip, kamuoyuna deklare edeceğimiz bir yeni uygulamayı kararlaştıracağız. Şu anda mevcut uygulamada, emniyete ve sağlık camiasına duyarlılık mesajının dışında yeni bir yol haritası çalışması inşallah pazartesiden sonra çıkacak' dedi.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0