Görüş Bildir
Haberler
"Blatter'in İstifasının Arkasında Büyük Oyunlar Dönüyor"

"Blatter'in İstifasının Arkasında Büyük Oyunlar Dönüyor"

Batuhan
03.06.2015 - 12:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Polonya basınına istifa kararını değerlendiren Boniek, üzülmeye bir sebeb görmediğini belirterek, 'Ben zaten Blatter’e oy vermedim ama yine de bir şok yaşadım. Birisi aradı ve ne olduğunu biliyor muyum diye sordu. Önce inanamadım ve şaka olup olmadığını sordum' ifadelerini kullandı.

1982-85’de Juventus, 1985-88’de ise Roma formasını giyen 59 yaşındaki Zbigniew Boniek, 'Korkuyorum ki, istifanın arkasında büyük oyunlar dönüyor. Kaosun başlangıcındayız. Bizi neler bekliyor hep beraber göreceğiz' ifadesini kullandı.

Polonya futbolunun efsane ismi Boniek de 'Öyle bir kararın alınması çok ciddi bir nedenin olmasını gerektiriyordu. Belki ne olup bittiğini fark etmeye başladı. FIFA yetkililerinin büyük gücü vardı, şimdi ise ne hallere düştüler. Blatter neredeyse 80 yaşında. Umarım yaşanan olaylar sağlık durumuna zarar vermez' diye konuştu.

İsviçre’nin Zürih kentinde geçen hafta düzenlenen ve FIFA’nın üst düzey yöneticilerinin gözaltına alındığı operasyonun ardından cuma günü yapılan seçimde mevcut başkan Blatter, ikinci turda Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin’in yarıştan çekilmesiyle beşinci kez başbakanlığa seçilmişti.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0