Görüş Bildir
Haberler
"Bizim Asıl Düşmanımız Galatasaray"

"Bizim Asıl Düşmanımız Galatasaray"

Batuhan
19.01.2015 - 12:14

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Bizim asıl düşmanımız Galatasaray” dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği, Güngören’de başkan Alaattin Hatayoğlu nezaretinde bir toplantı düzenledi. Trabzonspor’un mali durumu, şike süreci, transferler ve gelecek yıllardaki olağan durumların konuşulduğu toplantıya, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu’nun yanı sıra, Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hüseyin Tok, Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve Gazeteci-Yazar Musa Alioğlu, dernek üyeleri, işadamları ve basın mensupları katıldı.

ÇAKIROĞLU: TRABZONSPOR'UN İÇİNİ GALATASARAY BOŞALTTI

Toplantıda açıklamalarda bulunan Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Şirketlerimiz para kazanmalı. Şirketlerimiz inanılmaz bir reklam ajansı olmalı. Futbol için ondan sonrası basit. En iyi adamları getirirsin. Bindiğimiz dalı kestik. Trabzon’un içini Fenerbahçe boşaltmadı, Galatasaray boşalttı. Bize hep aşıladılar Fenerbahçe düşmanımız diye. Bizim içimizi boşaltan, o şampiyonluktan sonra Galatasaray’dır. Bizim asıl düşmanımız Galatasaray” dedi.

“Neyin başarısını bekliyoruz” diyen eski başkan yardımcısı Çakıroğlu, “Para gitmiş. Gelse ne olur. Bu yönetime milyar dolar verin ne olacak. Hiçbir şey olmayacak” ifadelerini kullandı.

TOK: “SOSYAL ANLAMDA TRABZONSPOR’U GELİŞTİREMEDİK”

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hüseyin Tok ise, Trabzonspor’da birlik ve beraberliğin olması gerektiğine vurgu yaptı. Tok, “Geçen seçimde 5 adayın çıkması çok yanlış bir olaydı. Trabzon’da bunun kaliteyi düşüreceği belliydi. Bizim umudumuz, beklentimiz bu listelerin birleşmesi, en az iki adayın olmasıydı. Biz yıllardan beri sosyal anlamda Trabzonspor’u geliştiremedik. Yani benim hep özlemim var. Trabzon futbolla anılıyor ama bizim çok iyi yetiştirdiğimiz sanatçılarımız, yazarlarımız, siyaset adamlarımız var. Maalesef bunları bir araya getirip bütünlük sağlayamadık. Bunları niçin onure etmiyoruz. Üye değilse neden üye yapmıyor, bir arada tutmuyoruz” şeklinde konuştu.

TOK: “BU KADAR CAHİLCE BİR İŞ OLAMAZ”

Transfer politikalarının yanlış olduğunu ifada eden Tok, “Yerel basında konuşuyoruz ama ulusal basında bu imkan bize verilmiyor. Akıllı bir başkan olsa bu işlere girmez. Transfer olayı yıpratıcı bir olaydır. Her şeye açık bir olay. Bu işe niye girerler anlamıyorum. Ya sen bu işi profesyonellere bırak. Hata olursa sorarsın sorumluya. Sen bu işe girersen bütün sorumluluğu üzerine alırsın. Yaptıklarını en büyük noksanlık kendilerinin bu işe girmeleri. Bu kadar cahilce bir iş olamaz. Trabzon geçen sene 22 oyuncu aldı. 3 daha ilave ettik 25 oldu. O takımdan 3 kişi bu takımdan 5 kişi. Bunları ne işi var deyip, yolla 5-6 kişiyi. Dünya rekoru bu ya. Böyle bir şey olur mu ya. Hedefimiz ne şimdi? Üstteki 3 takımdan koptuk. Onları geçme şansımız yok. Bu transferlerin anlamı nedir? Neden bu kadar borca giriyoruz” diye konuştu.

HATAYOĞLU: 'SİYASETİN OYUNCAĞI HALİNE GELDİ'

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu ise, kulübün Hacıosmanoğlu tarafından tek adam algısı ile yönetildiğini, bilinçsizce transfer yaparak Trabzonspor'un futbolcu enkazına dönüştürüldüğünü ve ekonomik olarak kulübü iflas noktasına getirdiğini söyledi. Hacıosmanoğlu'nun, geldiği günden beri Trabzonspor'u temsil noktasında kötü yönettiğini ve siyasetin oyuncağı haline getirildiğini söyledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0