Görüş Bildir
Haberler
"Bizde Yalan Yok Vallaha, Hep Beşiktaşlıydık"

"Bizde Yalan Yok Vallaha, Hep Beşiktaşlıydık"

Batuhan
03.03.2015 - 15:41

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, ailece Beşiktaşlı olduklarını belirterek, 'Bizde yalan yok vallaha, hep Beşiktaşlıydık, hep Beşiktaşlı kalacağız.' dedi.

Beşiktaş Dergisi'nin mart sayısındaki Yavru Kartal'a konuk olan Ersan Gülüm, 'Futbola ilk başladığımda hayal ettiğim yerdeyim. 2006’da Manisa’ya geldiğimde ilk maçımız Beşiktaş’laydı. Oynarken kendime ‘Bir gün bu takımda forma giyeceğim’ dedim ve bu hayalime kavuştum.' diye konuştu.

İnönü Stadı'nda ilk kez forma giydiği gün çok duygulandığını kaydeden başarılı oyuncu, 'İnönü'de oynamak Beşiktaşlılık da herkese nasip olmaz. Babam da gelmişti beni izlemeye. Ne gündü!' ifadelerini kullandı.

Ailecek Beşiktaşlı olduklarını açıklayan Ersan Gülüm, şunları kaydetti: 'Biz ailece Beşiktaşlıyız. Bizde yalan yok vallaha, hep Beşiktaşlıydık, hep Beşiktaşlı kalacağız.'

Başarılı oyuncu, dünyanın en iyi oyuncusu sorusuna ise şu cevabı verdi: 'Dünyanın en iyi futbolcusu Demba Ba bence! Ama ‘Ronaldo mu, Messi mi?’ derseniz ben Messi’ciyim.'

Cihan

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0