Görüş Bildir
Haberler
'Biz Şimdi Neyiz?' Diyen Kafası Karışıklar İçin Takılmak ve Sevgililik Arasındaki 13 Fark

etiket 'Biz Şimdi Neyiz?' Diyen Kafası Karışıklar İçin Takılmak ve Sevgililik Arasındaki 13 Fark

Arzu Semender
14.07.2017 - 16:34 Son Güncelleme: 27.02.2019 - 17:39

'Biz şimdi neyiz?' sorusu kafalarda dönen oldukça önemli bir problemdir ilişkilerde. Her ilişkinin ya doğal bir seyri olur ya da taraflar bir format altında ilişki yaşar. İlişki yaşayan her yetişkinin bu dev hizmetten yararlanması gerektiğini düşündük ve bu içeriği hazırladık. Buyrun size sevgili olmak ve takılmak arasındaki farklar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgililik müessesesinde sabah birlikte kahvaltı yapmak hatta hazırlamak, adeta fener alayı gibi coşku dolu bir süreçtir ve bu normaldir.

Fakat takılmak diye tabir ettiğimiz ilişki çeşidinde, taraflar mümkünse diğerinin evini sabah erkenden terk eder. Kahvaltı mahvaltı yapılmaz yani.

2. Sevgililikte tatil planları aylar, yıllar, asırlar öncesinden yapılır. Herkes işinden gücünden ona göre izin alır, anneye ona göre yalan söylenir.

Takılırken bu planlar önceden yapılmaz, ani olarak gelişir. Zurnanın zırt dediği yerde izin alınır, genellikle de kolay olur niyeyse... Anneye babaya da 'Arkadaşlarla tatile gidiyoz' denilir.

3. Sevgililiğin kişilere tanıdığı en büyük hak, hesap sorma özgürlüğüdür. İnsan sevgilisine "Nerdesin? Yanında kim var?" diye soramayacaksa kime soracak?

Ama işte takılırken bu sorumluluktan komple muafsınız. Siz soramadığınız gibi size de soramazlar. Tam bir yan gel yat Osman!

4. Sevgililikte genellikle işler ciddiye bindiği zaman aileyle tanışabilirsiniz. Hadi babadan korkulur biraz da, anne falan tanıştırılır yani.

Takılırken annesinin adını dahi bilmezsiniz. Aileyle tanışmak falan söz konusu değil yani.

5. Sevgililikte eve gidince çaldırmalar, günaydın diye mesaj atmalar hep olmazsa olmaz şeylerdir.

Takılırken ise genelikle canı isteyen mesaj atar. Mesaj almayan kişi de bunu kafasına takmaz. Öyle bir sülalesi rahatlık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyada sevgilisi olan birçok insanın kod adı "AŞKIM" bildiğiniz gibi. Bu isme sahip olmanız için bilin bakalım ne lazım? Evet, sevgililik...

6. Dünyada sevgilisi olan birçok insanın kod adı "AŞKIM" bildiğiniz gibi. Bu isme sahip olmanız için bilin bakalım ne lazım? Evet, sevgililik...

Sadece sevgili olanlar birbirine 'Aşkım' diyebilir. Takılmalı ilişkide kimse kimseye 'Aşkım' falan demez. Canım manım, öyle idare edilir...

7. Sinemaya, tiyatroya gidiyorsanız zaten sevgilisiniz demektir. İnsan böyle yerlere arkadaşı dışında sevgilisiyle gider.

Takılırken kimsenin aklına tiyatroya sinemaya gitmek gelmez genellikle. Daha ev ortamı, daha bi eğlence... Anlayın işte...

8. Sevgililikte arabalı olmak bir hava atma sebebi olarak ortadan kalkalı çok olmuştur. Bir yerden bir yere götüren araç dışında pek bir etkisi yoktur.

Takılırken araba sahibi olmak önemlidir. 'Alıyım mı seni yavru'lar falan hep takılan adamların cümleleridir.

9. Gün sonununda sevgililer iş yerinde yaşadıkları saçmalıkları, sinir bozukluklarını ya da iyi şeyleri birbirlerine gıybet ederler.

Takılanlarda böyle bir durum yoktur. Varsa da çok yüzeysel şekilde geçiştirilir. Kim ne yaşıyo haberi olmaz!

10. Sevgililikte senin benim diye bi şey olmaz. Para pul işleri genellikle ortak halledilir, parasız olan diğerine rahatlıkla söyler.

Takılırken bu aşamaya gelinmesi imkansıza yakındır. Herkesin hesabı kendinedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. El ele tutuşarak yürümek tabii ki sevgililik esnasında mümkün bir şey. Gerçi bir süre sonra insan el ele yürümekten de sıkılıyor ya neyse...

Takılanları genellikle sokakta el ele yürürken göremezsiniz. Başkalarının görmesinden ziyade bu temasa izin vermek istemez takılanlar.

12. Sevgili olanlar birbirlerini estetik kaygıları ayrıştırarak severler. Boy, pos, kilo, saç baş, sevgililik değerleri için elbette önemlidir ama öncelikli değildir.

Takılmalarda ise tam tersi: Bir birliktelik sadece bunun üzerine kurulmuş bile olabilir. Valla bak!

13. Sevgili seksi, Titanic filmini her seferinde yeniden seyretmek gibidir. Anlatabildim mi?

Takılma seksi ise Afrika'nın balta girmemiş ormanlarında çekilen National Geographic belgesellerine benzer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
779
536
259
88
83
69
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın